Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 1.4.
Novi nastavci odličnih serija i nekoliko zanimljivih filmova

TV Preporuke dana – Petak 1.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 1. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 21 sat
Uspješno pčelinje carstvo obitelji Deddington proslavilo je selo Granville Norton. Ali na što su sve spremni kako bi zajamčili da ih nitko ne svrgne? Ambrose godinama održava status glavne face u selu zahvaljujući svom bogatstvu i plemićkom naslovu.

Nevjera, Nova TV u 21:20 sati
Otkriće osobe koja je ranila Lejlu nagovještaj je toga da će se ravnoteža odnosa još jedanput potresti i da će nastati nove poslovne suradnje.

Zaljev, HTV 2 u 22:35 sati
Ekipa nastavlja s istragom, u sklopu koje Lisa i Med otkrivaju da nisu svi bili u dobrim odnosima s žrtvom. Osumnjičenica odluči progovoriti te otkriva ključni dokaz koji samo dodatno zbuni Lisu.

FILMOVI

Jack Ryan: Poziv iz sjene, HTV 1 u 20:10 sati
Radnja film usredotočena je na Ryanove prve korake u svijetu špijunaže. Mladog državnog činovnika Chrisa Pinea, Kevin Costner pretvorit će u Vladinog operativca, a naći će se tu i šarmantna Keira Knightley.

Ted 2, RTL u 22:15 sati
Prošlo je šest mjeseci od Johnovog (Mark Wahlberg) razvoda, a sada njegov najbolji prijatelj, medvjedić Ted (Seth MacFarlane) ulazi u bračne vode. Vrijeme brzo leti i godina dana je iza Teda i njegove djevojke Tami-Lynn (Jessica Barth). Par je odlučio imati dijete, a kako Ted nema spermu, John pristaje pomoći pronaći donatora.

Gas do daske 3, Nova TV u 23:20 sati
Kada Kineski zločinac pobjegne u Pariz, postoji samo jedno kulturno disfunkcionalni policijski dvojac koji ga može uhvatiti. Spremni napraviti nered u gradu svjetla kako bi uhvatili zločinca, glavni inspektor Lee (Chan) i detektiv Carter (Tucker) se umjesto toga nađu usred eksplozivnog rata između francuske policije, kineske Trijade i dvije prekrasne zavodnice!

Sezona lova, HTV 1 u 23:25 sati
Nakon rata u BiH vojni veteran Benjamin Ford živi povučenim životom, čita Hemingwayja, sluša Johnnyja Casha i fotografira divljinu. Slučajno nailazi na Emila Kovača i prima ga u svoju kolibu. Kovač je zapravo došao kako bi se osvetio umirovljenom pukovniku za događaje od prije 18 godina. Odlaze u lov, a Ford postaje lovina.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala