Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još jedan zabavan trailer: Malci i Gru se konačno vraćaju ovog srpnja
"Minions: The Rise of Gru" u kina dolaze s dvije godine zakašnjenja, a sve zbog pandemije

Još jedan zabavan trailer: Malci i Gru se konačno vraćaju ovog srpnja

Foto: YouTube

Malci i Gru se konačno vraćaju!

Nakon pune dvije godine od planirane premijere animirane avanture Minions: The Rise of Gru 3. srpnja 2020. koja je odgođena zbog pandemije koronavirusa, nastavak omiljene animirane franšize ovog ljeta naći će se u kinima diljem svijeta.

Omiljena ekipa koju nam donose Illumination i Universal Pictures tako stiže u ukupno petom filmu Despicable Me franšize: riječ je o nastavku spin off-a Malci iz 2015. godine, a istovremeno prequelu originalnog filma Kako je Gru ukrao mjesec.

U središtu radnje su Gru i Malci, ali vremenski mnogo prije spomenutog originalnog filma. Vraćamo se u vrijeme kad je Gru (Steve Carell) imao samo 12 godina tijekom 1970-ih u tipičnom američkom predgrađu gdje planira kako će osvojiti svijet što prije i bolje. Gruu ne ide najbolje, ali kad upozna Malce ova će najnevjerojatnija ekipa udružiti snage. Vidjet ćemo kako su sklopili prvi savez, dizajnirali svoja prva oružja i koji su im bile prve misije. Tu na red dolazi opaka grupa super zločinaca Vicious 6 (Taraji P. Henson, Jean-Claude Van Damme, Lucy Lawless, Dolph Lundgren, Danny Trejo) kojima će mali Gru postati neočekivana prijetnja.

Režiju potpisuju Kyle Balda (Kako je Gru postao dobar, Malci), Brad Ableson (Simpsoni) i Jonathan del Val (filmovi iz serijala Tajni život ljubimaca), glas Malcima posudio je već standardno Pierre Coffin, a ostale glasove posudili su Russell Brand, Michelle Yeoh i Julie Andrews.

Podsjetimo, The Rise of Gru prvo je bio odgođen s 3. srpnja 2020. na 2. srpnja 2021. i sad nam napokon stiže 1. srpnja ove godine kina. Unutar 4 mjeseca od premijere film će se naći na streamingu Peacock kao dio 18-mjesečnog dogovora, zatim će se naći na Netflixu u periodu od 10 mjeseci, i onda vratiti na Peacock još 4 mjeseca. Prve reakcije na animirani film dobit ćemo 13. lipnja kad će svoju premijeru imati na Međunarodnom festivalu animiranog filma u Annecyju prije nego što stigne u kina u srpnju.

Prije nešto više od mjesec dana saznali smo kako je u pripremi i šesti film u franšizi, odnosno četvrti iz originalnog serijala: Despicable Me 4 očekujemo 23. srpnja 2024. u kinima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala