Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Krvavi trailer za drugi dio 4. sezone serije Ozark
Zadnjih 7 epizoda na Netflix stižu krajem travnja, a hoće li obitelj Byrde imati sretan kraj ostat će neizvjesno do samog finala

Krvavi trailer za drugi dio 4. sezone serije "Ozark"

Foto: YouTube

Kraj avantura obitelji Byrde bliži se kraju, kao što se i vidi u novoj najavi za drugi dio četvrte sezone.

Netflixova hit dramska serija Ozark dobila je zeleno svjetlo za četvrtu, posljednju sezonu još u lipnju 2020. godine kad je streamer objavio da će 14 epizoda biti podijeljeno u dva dijela. Prvi dio izišao je u siječnju ove godine, a drugi je planiran za kraj travnja.

Osim preostalih epizoda na Netflix će doći i 30-minutni specijal A Farewell to Ozark u kojem će obožavatelji saznati sve o svojoj omiljenoj seriji, njezinom snimanju i glumcima. Prema službenom opisu specijala on „istražuje genezu serije, bogate likove koje smo voljeli i koje smo voljeli mrziti, nevjerojatne izvedbe koje su nas ostavljale bez daha, kreativnu ekipu koja je radila magiju iza kamera i bogatstvo uspomena stečenih u zadnjih pet godina“.

Za sve one koji će tek početi gledati seriju, Ozark donosi priču o bračnom paru (Jason Bateman i Laura Linney) koji se s obitelji sele na jezero kod planinskog lanca Ozark kao dio plana o pranju novca kriminalnog šefa. Cijela obitelj tamo će tonuti sve dublje u kriminal, a najveće pitanje koje se postavlja jest hoće li se i mogu li se na kraju izvući sa svime. U ove četiri sezone serija je bila odlično prihvaćena i o kritike i od publike, ali je i favorit na raznim dodjelama nagrada pa tako ima 32 nominacije za nagradu Emmy. U ostalim ulogama su također sjajni Sofia Hublitz, Julia Garner i Skylar Gaertner.

Zadnjih sedam epizoda 4. sezone serije Ozark na Netflix stižu 29. travnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala