Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi misterij u najavi za 2. sezonu Only Murders in the Building
Steve Martin, Selena Gomez i Martin Short krajem lipnja vraćaju se u novim epizodama

Novi misterij u najavi za 2. sezonu "Only Murders in the Building"

Foto: YouTube

Tri dana nakon službene objave datuma druge sezone serije Only Murders in the Building stigao je prvi službeni trailer za tu sezonu koji nam osim radnje otkriva i nove likove!

Nakon izrazito dobro prihvaćene i ocijenjene prve sezone kriminalističke humorne dramske serije kraj lipnja donosi novu. U glavnim ulogama nalaze se Steve Martin, Selena Gomez i Martin Short kao stanovnici stambenog kompleksa Arconija na Manhattanu, a koje će zbližiti zajednička ljubav prema podcastu o istinitim zločinima.

U seriji oni su Charles-Haden Savage, Mabel Mora i Oliver Putnam, potpuni stranci koji se nakon evakuacije iz zgrade zbliže kad shvate da prate isti podcast i potom se udruže kako bi riješili ubojstvo sustanara Tima Konoa (Justin Cihi), ujedno i Mabelinog prijatelja iz djetinjstva. Nova sezona nastavlja se na događaje iz prethodne koji su nas ostavili u neizvjesnosti kad se u slučaj upetljala Bunny (Jayne Houdyshell) i dovela naš trio pod sumnju. Trojac će sad morati riješiti zločin da spase sebe, a sve to dok su pod povećalom javnosti.

U novoj sezoni glavnoj ekipi priključila se Cara Delevingne kao Alice te koja je otkrila da će se u gostujućoj ulozi pojaviti i Amy Schumer kao fiktivna verzija same sebe. Seriju su osmislili Steve Martin i John Hoffman, a u ostalim ulogama su Aaron Dominguez, Da’Vine Joy Randolph, Tina Fey, Jackie Hoffman, Nathan Lane i James Caverly. Među novim licima je i Michael Rapaport u ulozi detektiva.

Druga sezona napete serije Only Murders in the Building na Hulu stiže 28. lipnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala