Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Trailer za Roar otkriva Nicole Kidman u bizarnoj feminističkoj antologiji
U seriji uz Kidman također glume Cynthia Erivo, Issa Rae i Alison Brie

Trailer za "Roar" otkriva Nicole Kidman u bizarnoj feminističkoj antologiji

Streaming servis Apple TV+ je objavio najavu za Roar, njihovu nadolazeću feminističku antologiju koja koristi crni humor kako bi se pozabavila poteškoćama na koje žene svakodnevno nailaze. Koristeći sve od fantastike do horora, antologija koristi apsurdnost svake priče kako bi se osvrnula na prepreke s kojima se žene suočavaju pokušavajući pronaći svoje mjesto u svijetu.

Trailer nam nagovještava neke od nadrealnih priča koje ćemo gledati u prvoj sezoni serije. Na primjer, jedna od priča prati ženu koja jede fotografije. Druga je o ženi koju njen partner doslovno drži na polici, kao trofej, a treća o ženi koja nestaje kada ljudi oko nje doslovno nisu sposobni čuti riječi koje izlaze iz njenih usta.

Također je tu priča o ženi koja vraća svog supruga u trgovinu, o duhu koji rješava vlastito ubojstvo, ženi koja se oblači kao muškarac kako bi se osvetila, o jednoj koja svakodnevno nailazi na zagonetne ugrize po tijelu te o jednoj koja se zaljubi u patku.

Službeni sinopsis serije otkriva:

Roar je antologijska serija crnohumornih feminističkih priča. Žanrovski se proteže od magičnog realizma do psihološkog horora, ovih osam samostalnih priča donose obične žene i vrlo neobičnim okolnostima. U seriji Roar žene jedu fotografije, zaljubljuju se u patke, žive na polici kao trofej. A ipak su njihove borbe univerzalne.

Serija se temelji na knjizi kratkih priča autorice Cecilije Ahern, a u glavnim će ulogama biti Nicole Kidman, Cynthia Erivo, Issa Rae, Merritt Wever, Alison Brie, Betty Gilpin, Meera Syal, Fivel Stewart i Kara Hayward. Uz njih će također glumiti Nick Kroll, Judy Davis, Alfred Molina, Daniel Dae Kim, Jake Johnson, Jason Mantzoukas, Chris Lowell, Ego Nwodim, Griffin Matthews, Peter Facinelli, Simon Baker, Hugh Dancy, Jillian Bell, Bernard White i Justin Kirk.

Svih osam epizoda serije Roar na Apple TV+ bi trebale stići 15. travnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala