Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 25.3.
Novi nastavci odličnih serija i nekoliko zanimljivih filmova, od kojih su neki osvojili Oskara

TV Preporuke dana – Petak 25.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 25. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 21 sat
Svijet kuća za lutke i pravih građevina susretnu se kad netko uspješnog agenta za nekretnine Alexander Beauvoisin ubije pred okupljenim mnoštvom na otkrivanju nove zbirke kuća za lutke u Midsomerskom muzeju obitelji.

Nevjera, Nova TV u 21:15 sati
Nakon svega što mu se dogodilo Volkan se odlučuje sastati s Arasom. Nažalost, susret ne prolazi kako je zamislio i sazna da će se on u roku od nekoliko dana rastati.

Zaljev, HTV 2 u 22:35 sati
Na početku druge sezone Lisa Armstrong primorana je obavljati monotone policijske zadatke dok Med, s druge strane, ubrzano napreduje. No nakon šokantnog ubojstva člana jedne brižne obitelji, Lisa se vraća u prve redove.

FILMOVI

Hrabro srce, HTV 1 u 20:05 sati
Priču o legendarnom Williamu Wallaceu na film je pretočio slavni Mel Gibson i tako snimio jedan od najboljih filmova svoje karijere.

Skrivene junakinje, RTL u 22:35 sati
Dok se SAD borio da prije Rusije pošalje čovjeka u svemir, NASA je pronašla neiscrpan talent u grupi afro-američkih matematičarki koje su bile mozak iza jedne od najvećih operacija u ljudskoj povijesti. Temeljeno na nevjerojatnoj istinitoj priči o ove tri žene znane kao ljudska računala, pratimo te žene i njegov brzi uspon unuta NASA-e uz neke od najvećih umova u povijesti.

Sudbonosni sat, Nova TV u 23:15 sati
Život Dylana Bransona trajno je izbačen iz kolosijeka kada se znakovi zlokobnih događaja ponavljaju iz dana u dan i prijete sigurnosti i životu žene koju voli. Dylan će morati razbiti moć prošlosti i preuzeti kontrolu nad događajem koji ga misteriozno privlači u Grand Central Station svakog dana u 2:22 sati.

Moonlight, HTV 1 u 0:40 sati
Pratimo tri vremenska perioda u životu Afro-amerikanca: od početka puberteta, preko tinejdžerskih godina do početka odrasle dobi. Film je zaradio čak osam nominacija za Oskara: najbolji film, Mahershala Ali za sporednog glumca, Naomie Harris za sporednu glumicu, za režiju, Barry za adaptirani scenarij, za kinematografiju, montažu i glazbu. Na kraju je osvojio tri Oskara: najbolji film, najboljeg sporednog glumca i adaptaciju scenarija.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala