Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Walker se vraća i u trećoj sezoni
Jared Padalecki nastavit će svoju priču kao teksaški rendžer Cordell Walker

"Walker" se vraća i u trećoj sezoni

Televizijski kanal CW objavio je koje ćemo serije gledati u narednoj televizijskoj sezoni i među njima se našla njihova vestern kriminalistička drama Walker. Reboot serije Walker, teksaški rendžer tako je dobio zeleno svjetlo za treću sezonu, prije nego je druga uopće završila s prikazivanjem.

Trenutno se prikazuje druga sezona čije će se dvije posljednje epizode prikazati u naredna dva tjedna. Otkako je serija imala premijeru u siječnju 2021. godine, postala je jedna od najgledanijih CW serija tako da ne iznenađuje odobravanje njenog nastavka.

Jared Padalecki nalazi se u naslovnoj ulozi kao teksaški rendžer Walker koji se vraća kući nakon dvogodišnjeg tajnog zadatka. On je postao udovac te pokušava ponovno stvoriti odnose sa svojom djecom i pomiriti se sa svojom obitelji i njihovim tradicionalnim životom na ranču. Također istražuje smrt svoje supruge jer ima sumnje o tome kako je umrla.

Padalecki predvodi glumačku ekipu u kojoj su također Lindsey Morgan, Molly Hagan, Keegan Allen, Coby Bell, Mitch Pileggi, Violet Brinson, Kale Cully i Jeff Pierre, ali Morgan nećemo gledati u trećoj sezoni. Njima su se u drugoj sezoni pridružili Paula Marshall, Dave Annable i Amara Zaragoza, a tko će se sve pridružiti glumačkoj ekipi u trećoj sezoni za sada nije poznato.

Uz zeleno svjetlo za treću sezonu serije Walker, CW u planu ima napraviti i prequel seriju Walker: Independence, koja je trenutno u produkciji. Kada bismo tu seriju mogli gledati na malim ekranima za sada nije poznato.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala