Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigla najava za ekranizaciju bestselera Where the Crawdads Sing
U glavnoj ulozi Kye nalazi se Daisy Edgar-Jones, a u najavi možemo čuti novu pjesmu Taylor Swift

Stigla najava za ekranizaciju bestselera "Where the Crawdads Sing"

Foto: YouTube

Iz Sonyja je stigla nova najava za Where the Crawdads Sing, triler prema istoimenom bestseleru, koji u kina stiže ovog ljeta.

Roman Delije Owens, kod nas preveden Djevojka iz močvare, izdan je 2018. godine i postigao je veliku čitanost diljem svijeta. Do kraja veljače ove godine knjiga je provela 150 tjedana na popisu bestselera, a priča prati dvije vremenske crte koje se polako isprepliću.

U središtu radnje je Kya Clark (Daisy Edgar-Jones), mlada žena iz Sjeverne Karoline koju je obitelj napustila još dok je bila mala, te koja za lokalno stanovništvo predstavlja misterij. Upravo će zbog toga postati prva osumnjičena za ubojstvo muškarca s kojim je nekad bila u vezi.

Glavna glumica Edgar-Jones još je prošle veljače rekla da je odabrala ulogu jer se zaljubila u svijet koji je Delia kreirala i jer su njezini likovi vrlo posebni i kompleksni, posebno Kya. Uz nju, glavnu glumačku postavu čine Harris Dickinson kao njezin prijatelj Tate i Taylor John Smith kao Chase, njezin bivši koji je ubijen pod nerazjašnjenim okolnostima. Tu su još i David Strathairn, Garret Dillahunt, Ahna O’Reilly te Michael Hyatt.

Roman je 2018. godine za svoj knjiški klub izabrala Oskarovka Reese Witherspoon koja je među producenticama filma. Režiju potpisuje Olivia Newman, a scenarij Lucy Alibar (Zvijeri južnih divljina).

Where the Crawdads Sing u kinima očekujemo 15. srpnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala