Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tvorac serije La casa de papel produžio ugovor s Netflixom i radi seriju o pandemiji
Álex Pina dobio je zeleno svjetlo za dramu smještenu u podzemnom bunkeru predviđenom za pandemiju

Tvorac serije "La casa de papel" produžio ugovor s Netflixom i radi seriju o pandemiji

Foto: YouTube

Autor svjetski poznatog španjolskog hita La casa de papel (Kuća od papira, u engleskom prijevodu Money Heist), Álex Pina, produljio je svoj ekskluzivni ugovor sa streaming servisom Netflix, a jedna od stavki ugovora je nova serija inspirirana aktualnom pandemijom koronavirusa.

Dramska serija još nema radni naslov, ali zna se da će radnja biti smještena u luksuzni podzemni bunker u koji se 1% stanovnika države povuku kako bi izbjegli katastrofu na površini. Pina je rekao kako je inspiraciju dobio od članka u španjolskim novinama od 9. listopada prošle godine o bogatim Španjolcima koji su kupovali bunkere u jeku pandemije koronavirusa.

„Neka od novih skloništa koja su se gradila zapravo su bila luksuzni domovi pod zemljom. 15 katova ispod razine zemlje s ekskluzivnim sadržajima kao što su kino, bazen, spa, teretana i zajednički vrtovi, sve to s dovoljno vode i hrane da se može preživjeti pet godina. Cijeli taj kompleks za 15 ljudi. Onda smo počeli razmišljati kakav bi život bio dolje. Društvene, obiteljske i romantične veze u podzemnom bunkeru u koji su dobrovoljno pobjegli“, rekao je Pina o inspiraciji za novu seriju.

Osim ove nove serije, Pina radi i na seriji Berlin, spin off-u globalnog hita La casa de papel koja je prije dolaska korejske serije Squid Game bila najgledanija serija na Netflixu koja nije na engleskom jeziku (pogledalo ju je 180 milijuna kućanstava). Prequel će detaljno obraditi porijeklo mnogima omiljenog lika kojeg je u originalu glumio Pedro Alonso, a premijera serije očekuje se tijekom 2023. godine na Netflixu. Netflix radi i na korejskoj verziji La casa de papel u kojoj ćemo u ulozi Berlina gledati glumca upravo iz konkurentske serije Squid Game, Parka Hae-sooa (glumio prijatelja glavnog lika, Choa Sang-wooa) za koju je nedavno predstavljen prvi trailer.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala