Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lucija Lugomer i Marko Šapina drugi par koji je napustio show Ples sa zvijezdama
Nakon uzbudljive večeri show je morao napustiti još jedan par

Lucija Lugomer i Marko Šapina drugi par koji je napustio show "Ples sa zvijezdama"

Foto: Nova TV

Treća emisija Plesa sa zvijezdama bila je posvećena uspomenama, ali jedan od 12 parova ipak je morao napustiti natjecanje.

Nakon dodjele bodova žirija i publike preostala su tri para: Albina Grčić i Mario Ožbolt, Asim Ugljen i Nika Jelić te Lucija Lugomer i Marko Šapina. Žiri prema pravilima ima mogućnost spasiti jedan par pa su odlučili spasiti Albinu i Marija tako da su se u duelu našli Asim i Nika te Lucija i Marko. Publika je svojim glasovima odlučila da svoje plesno putovanje ne nastavljaju Lucija i Marko.

Kad par klikne događaju se čuda. Zadnjom koreografijom željeli su pokazati kako slave svaki dan i slave život. Lucija je rano izgubila majku te je upravo ona njena glavna uspomena i ovaj valcer otplesala je u spomen na nju. Larisa Lipovac Navojec i Franka na ovaj emotivni valcer nisu mogle suspregnuti suze. "Ovako to izgleda kad se pleše srcem. Mislim da je ovo bilo jako oslobađajuće, i za tebe i za nas", dodala je Larisa.

"Pravi umjetnik može doći do srca svake osobe, a ti si to uspjela. Barem si mene dirnula večeras, bez patetike. Vidi se da su standardni plesovi tvoja vrsta plesa", pohvalio je Marko Ciboci Luciju. Svoj komentar Franka je pretočila u zagrljaj koji je darovala Luciji na plesnom podiju. Emotivnim valcerom osvojili su 27 bodova.

"Za mene ples znači prvenstveno umjetnost. Umjetnost kojom se možemo slobodno izražavati i to je po meni ljepota plesa. Mislim da sam i svojim dosadašnjim javnim djelovanjem dala do znanja koliko cijenim slobodno izražavanje, stoga smo ples i ja savršeni 1+1. Ljepota samog plesa je što na kojem god kontinentu se nalazili, ples razumiju svi, tijelom, duhom i srcem", istaknula je Lucija prije početka showa.

Nova epizoda Plesa sa zvijezdama bit će u nedjelju, 27. ožujka oko 20 sati na Novoj TV kad će nas od 11 parova ponovno jedan napustiti.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala