Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Snimanje nastavka Godzilla vs. Kong kreće još ove godine u Australiji
Ovo će biti treći film iz tzv. Monsterversea koji će se snimati na toj lokaciji

Snimanje nastavka "Godzilla vs. Kong" kreće još ove godine u Australiji

Foto: YouTube

Legendary Entertainment planira snimanje nastavka svog prošlogodišnjeg blockbustera Godzilla vs. Kong započeti još tijekom ove godine, ponovno u Australiji.

Ovo će biti treći put da se filmovi iz takozvanog Monsterversea snimanju u Gold Coastu i ostalim lokacijama u Queenslandu. Kong: Otok lubanja sniman je u toj državi tijekom 2016., a Godzilla vs. Kong tijekom 2019. godine. Nastavak zasad nema službeni naziv, a pomoć pri financiranju snimanja ponovno će dobiti od australske vlade koja pomaže snimanju visokobudžetnih filmova na njihovoj lokaciji.

Razloge za ponovno snimanje u Australiji naveo je jedan od producenata Eric McLeod: "Visoko kvalificirana ekipa, prvorazredni objekti i jedinstvene lokacije su ono što snimanje u Australiji čine jedinstvenim iskustvom. Podrška savezne vlade i Queenslanda također je ključna za uspjeh što možemo postići visoku razinu filmskog stvaralaštva i time gledateljima pružiti vrhunsko iskustvo."

Blockbuster Godzilla vs. Kong mogli smo prošle godine gledati u kinima u kojima je unatoč raznim ograničenjima zbog pandemije koronavirusa ostvario odličnu zaradu: 101 milijun u Sjevernoj Americi i još 468 milijuna dolara u ostatku svijeta. Zasad se ne zna kada okvirno možemo očekivati njegov nastavak niti hoće li neki od glumaca ponoviti svoje uloge; redatelj Adam Wingard već je ranije naveo kako će se rado vratiti režiji još jednog filma.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala