Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Oscarom® nagrađeni filmovi na CineStar TV 1!
Od 21. do 27. ožujka, CineStar TV 1 kanal predstavit će Oscarom® nominirane i nagrađivane filmove

Oscarom® nagrađeni filmovi na CineStar TV 1!


Najglamuroznija filmska revija na CineStar TV 1 kanalu će u periodu od 21 do 27. ožujka predstaviti Oscarom® nominirane i nagrađivane filmove koji će vas izvrsno pripremiti za ovogodišnju dodjelu i najveći događaj u filmskoj industriji.

Kako se bliži najprestižnija dodjela filmskih nagrada, tako raste i uzbuđenje uoči glamurozne noći u kojoj će svoje zlatne kipiće odnijeti najbolji od najboljih. U noći s nedjelje na ponedjeljak (27. ožujka) održava se 94. po redu dodjela Oscara, a uoči same dodjele, CineStar TV Channels su na svojem najgledanijem kanalu CineStar TV 1 pripremili Oscar® tjedan u sklopu kojeg svaki dan u večernjem terminu možete pogledati jedan od vrhunskih naslova koji su posljednjih godinama bili nominirani ili dobili ovu prestižnu nagradu.


EVO ŠTO SVE NE SMIJETE PROPUSTITI POGLEDATI NA CINESTAR TV 1 U TJEDNU OSCARA®:

I, TONYA (JA, TONYA) PONEDJELJAK, 21. OŽUJKA U 20:45

Oscar® tjedan započinjemo s biografskom pričom o američkoj klizačici Tonyji Harding, dobitnici dvije olimpijske medalje, koja je sudjelovala u najvećem sportskom skandalu u povijesti sporta. U ulozi Tonyje gledamo Margot Robbie, nominiranu za nagradu Oscar® za najbolju glavnu glumicu, a Allison Janney može se pohvaliti kao dobitnica Oscara® za najbolju sporednu ulogu.

LION (LAV) UTORAK, 22. OŽUJKA U 20:45

Inspirativna biografska drama, nominirana za čak šest nominacija Oscar®, uključujući najbolji film, redatelja Gartha Davisa temeljena na istinitoj priči i knjizi Sarooa Brierleya , "A Long Way Home". Petogodišnji dječak iz Indije izgubi se na ulicama Calcutte, tisućama kilometara od svoga doma. Dvadeset i pet godina kasnije kreće u potragu za svojom izgubljenom obitelji koristeći Google Earth. Dev Patel i Nicole Kidman, nominirani za najbolju sporednu ulogu, te Rooney Mara u nevjerojatnoj priči o izgubljenom i nađenom životu.

HACKSAW RIDGE (GREBEN SPAŠENIH) SRIJEDA, 23. OŽUJKA U 20:45

Povijesna drama, dobitnica dva Oscara®, s nominacijama  u četiri kategorije, među kojima za najboljeg redatelja (Mel Gibson) i najboljeg glavnog glumca (Andrew Garfield). U najvažnijoj borbi na Pacifiku 1945. godine, jedan se vojnik istaknuo kao drugačiji jer je bez ispaljenog metka spasio živote mnogih i time dobio Medalju časti.

THE FIGHTER (BOKSAČ) ČETVRTAK, 24. OŽUJKA U 20:45

Apsolutni kralj filmske transformacije, za ovu ulogu Oscarom® nagrađen Christian Bale, koji i inače za svoje filmske uloge redovno prolazi impresivne fizičke transformacije, oduševljava ulogom u ovom filmu. Prati ga Mark Walhberg u ulozi njegovog brata koji će zajedno trenirati za povijesni naslov, ujediniti razlomljene obitelji, iskupiti grijehe iz prošlosti i napokon njihovom gradu vratiti ponos.

LA LA LAND PETAK, 25. OŽUJKA U 20:45

Petak je vrijeme za šesterostrukog dobitnika nagrade Oscar®, pjesmu, ples i nevjerojatne glumce Ryana Goslinga i Emmu Stone u mjuziklu. Omiljeni filmski par, u priči o dvoje sanjara koji pokušavaju uspjeti u Los Angelesu. Film je dobio rekordnih 14 nominacija a osvojio ih je šest: za najbolju glavnu glumicu (Stone), najbolju originalnu glazbu (Hurwitz), najboljeg redatelja (Chazelle), fotografiju (Sandgren), originalnu pjesmu ("City of Stars") i scenografiju.

SILVER LININGS PLAYBOOK (U DOBRU I U ZLU) SUBOTA, 26.3. U 20:45

Ova romantična komedija-drama osigurala je Jennifer Lawrence prvog Oscara® za najbolju glumicu, a film je bio nominiran u čak 8 kategorija, uključujući najbolji film, najbolji glavni glumac (Bradley Cooper), najbolja sporedna glumica (Jacki Weaver) i glumac (Robert De Niro).

SLUMDOG MILLIONAIRE (MILIJUNAŠ S ULICE) NEDJELJA, 27.3. U 20:45

Je li to vaš konačan odgovor? Dev Patel je Jamal Malik i mora odgovoriti na još jedno pitanje kako bi pobijedio u najpoznatijem kvizu! Ne propustite veliko finale ciklusa Oscar® filmova i vrhunsku dramu koja je osvojila osam zlatnih kipića.

Ponudu i dostupnost CineStar TV kanala možete istražiti na platformama i web stranicama svog operatora, a raspored emitiranja filmskog i serijskog sadržaja na https://cinestartvchannels.hr.

CineStar TV Channels - O nama

CineStar TV Channels grupacija filmskih kanala nalazi se na samom je vrhu po gledanosti iz godine u godinu. Sa svojih sedam žanrovski predodređenih kanala CineStar TV 1, CineStar TV 2 HD, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy HD, CineStar TV Comedy&Family HD, CineStar TV Premiere 1 HD i CineStar TV Premiere 2 HD, dostupna je kod gotovo svih operatera u sedam zemalja regije i obuhvaća više od četiri milijuna kućanstava. CineStar TV kanali pružaju beskrajnu zabavu koja povezuje milijune ljudi kroz fantastičan filmski i serijski sadržaj. 

Ukoliko još uvijek nemate dostupne kanale CineStar TV Channels grupacije, potražite ih kod svog operatera jer u 2021. godini pripremili su mnoštvo pozitivnih iznenađenja.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala