Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jessica Biel kao ubojica Candy Montgomery u traileru za seriju Candy
Hulu donosi biografsku krimi seriju prema potresnom istinitom događaju iz 1980-ih

Jessica Biel kao ubojica Candy Montgomery u traileru za seriju "Candy"

Foto: YouTube

Jessica Biel u najnovijoj ulozi zaigrala je jednu od najgorih ubojica koju je Amerika vidjela.

Hulu je neki dan objavio prvu najavu za Candy, biografsku kriminalističku dramsku seriju o Candy Montgomery, naizgled običnoj, mirnoj kućanici iz malog grada Wylie u Teksasu koja je šokirala javnost te je u 1980-ima osuđena za brutalno ubojstvo svoje susjede Betty Gore (Melanie Lynskey) koje je izvela sjekirom.

U videu možemo vidjeti kako je Biel postala Candy, a priča o njezinoj svakodnevnici iz mirnog predgrađa miješa se s naracijom sa suđenja gdje je odvjetnik Don Crowder (Raúl Esparza) ispituje o njezinom odnosu s Betty. Njezin je odgovor da nije imala nikakve negativne osjećaje prema njoj te da su bile prijateljice.

Seriju Candy je za Hulu osmislila Robin Veith koja je napisala scenarij za četiri epizode, a koja je već radila na Hulu istinitoj dokumentarnoj seriji The Act. Uz Biel, Lynskey i Esparze među važnijim glumcima su Timothy Simmons kao Candyjin muž Pat Montgomery i Pablo Schreiber kao Bettyn muž Alan Gore.

Ovo je jedna od dvije mini serije o Candy Montgomery koje ove godine stižu na streaming. Na Hulu dakle dolazi Candy s Jessicom Biel u glavnoj ulozi, dok HBO Max priprema originalnu seriju Love and Death koju je kreirao David E. Kelley s Elizabeth Olsen u ulozi Candy i Lily Rabe kao Betty Gore, a koja još nema datum premijere.

Candy će imati ukupno pet epizoda od kojih prva premijerno na Hulu stiže u ponedjeljak 9. svibnja. Preostale će biti objavljene u ostatku tog tjedna tako da će finalna biti prikazana 13. svibnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala