Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Plesovi za pamćenje u 3. epizodi Plesa sa zvijezdama posvećenoj uspomenama
Prošli tjedan imali smo prvo ispadanje kada su nas napustili Vlatka Pokos i Mateo Cvenić

Plesovi za pamćenje u 3. epizodi "Plesa sa zvijezdama" posvećenoj uspomenama

Foto: Nova TV

Dvanaest parova nastavlja svoju plesnu avanturu, te će ove nedjelje još jedan par morati napustiti daljnje natjecanje u Plesu sa zvijezdama.

Treća emisija će biti posvećena uspomenama, a i svaki ples izveden u spektakularnom showu Nove TV ostat će zasigurno utkan u lijepa sjećanja i sudionika i publike. Hoće li žiri poželjeti u svojem sjećanju zadržati plesne korake plesnih parova, ili pak što prije ih zaboraviti, tek ćemo vidjeti. No, jedno je sigurno – svojim komentarima i ocjenama dat će svima do znanja svoj stav.

Vlatka Pokos i Mateo Cvenić prošli tjedan u drugoj emisiji prvi su par koji je napustio natjecanje. U samom finalu natjecanja konkurirali su im Ivana Čuljak i Ivan Jarnec, a kao treći par izdvojeni su bili i Lucija Lugomer i Marko Šapina. Žiri prema pravilima ima mogućnost spasiti jedan par, i odlučio se ovaj put za Luciju i Marka, a publika je dala konačni sud te odlučila da plesnu avanturu ne nastavljaju Vlatka i Mateo. Najviše bodova u drugoj emisiji osvojili su Filip Vidović i Paula Jeričević.

Gledatelji također imaju važnu ulogu tijekom showa uživo jer će svom omiljenom paru moći osigurati odlazak u sljedeću epizodu i daljnje natjecanje. Osim poziva putem telefona i mobilnih uređaja, glasat će moći i putem DNEVNIK.hr aplikacije.

Čak dva para ususret nedjeljnoj emisiji uvježbava tango, dva para izvest će paso doble, dva para će nam pokazati kako su savladali energični quickstep, a od plesnih stilova gledat ćemo u showu i slowfox, jazz, rumbu, valcer i sambu.

Ples sa zvijezdama gledajte večeras na Novoj TV od 20:15 sati.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala