Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jared Leto i Morbius napokon stižu u kina
Kraj ožujka donosi nam novog Marvelovog (anti)junaka

Jared Leto i Morbius napokon stižu u kina

Foto: Con film

Kako je u posljednje dvije godine repertoar kino prikazivača bio uvjetovan raznim epidemiološkim situacijama, gledatelji su ostali uskraćeni za brojne naslove. No, postoje filmovi koji su toliko jedinstveni da ih je vrijedilo pričekati toliko vrijeme. Jedan od njih svakako je Morbius.

U ovom akcijskom trileru koji se dotiče i drugih žanrova, osebujni Jared Leto utjelovljuje znanstvenika Michaela Morbiusa koji boluje od rijetkog krvnog poremećaja. Misterioznim pristupom dolazi do ozdravljenja, no, simptomi koje nije moguće kontrolirati pretvaraju Morbiusa u zvijer s dosad neviđenim moćima. Neki bi rekli živući vampir i prokletstvo. Međutim, ima i onih koji smatraju da je to dar koji treba iskoristi, ali u koju svrhu? Koje tajne krije nova Marvelova legenda? Film u kinima i IMAX-u kreće od 31. ožujka, a ulaznice se u pretprodaji nalaze već nekoliko dana.

Iako se na prvi pogled čini da se priča odvija u mračnom i pomalo zastrašujućem tonu, ne trebate brinuti. Morbius je lik koji se, uz svoje nove navike i moći, zna itekako ironično našaliti, pogotovo sa svojim neprijateljima. Dakako, tu su i drugi likovi koji idealno upotpunjuju svijet u kojoj se naš glavni junak snalazi. No, važno je napomenuti kako on nije samo u borbi s negativcima već često i sa samim sobom. Unutarnji konflikt i borba za pravdu izgledaju kao odličan zaplet za nadolazeći Marvelov hit. Ako u jednom filmu imamo Jareda Leta koji se povremeno pretvara u zvijer nalik vampiru, što više možemo tražiti?

Jedan od Marvelovih najintrigantnijih, ali u isto vrijeme i najkompleksnijih likova konačno oživljava na velikom platnu uz Jareda Leta, dobitnika prestižne nagrade Oscar, koji će se preobratiti u zagonetnog antijunaka Michaela Morbiusa. Uslijed rijetke krvne bolesti, odlučan spasiti druge koji boluju od sličnog problema, doktor Morbius odlučuje se za opasan eksperiment. Premda se isprva sve čini iznimno uspješnim, on sam pretvara se u sve mračniju figuru. Hoće li dobro nadvladati zlo ili će Morbius na kraju ipak podlegnuti novim misterioznim porivima?

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala