Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Reality show Gospodin Savršeni od sutra na RTL-u
Treća sezona počinje 21. ožujka i prikazivat će se od ponedjeljka do petka u 21:20 sati

Reality show "Gospodin Savršeni" od sutra na RTL-u

Foto: RTL

Najiščekivaniji reality show Gospodin Savršeni se vraća na RTL i to još napetiji, još intrigantniji i još bolji nego do sad!

Savršene lokacije, savršene avanture, 20 djevojaka i samo jedan gospodin u potrazi za srodnom dušom - recept je to za novu, zavodljivu i dosad najuzbudljiviju sezonu popularnog showa Gospodin Savršeni! On je džentlmen, on je snažan i savršeno definiran. On je besprijekorno precizan, on je... Doktor fizike Toni Šćulac! On je sve to – Gospodin Savršeni. Treći Gospodin Savršeni zna točnu formulu napona, a hoće li svojom pojavom 'naelektrizirati' osjetila kandidatkinja, doznat ćemo uskoro!

Kandidatkinje su studentica Bruna Matić, marketinška stručnjakinja Danijela Novaković, studentica Ela Sučić, voditeljica na lokalnoj televiziji Janet Majdandžić, novinarka i obožavateljica nogometa Maria Horvat, studentica i vlasnica je kozmetičkog salona Tamara Mijatović, studentica Polina Horbachova, dizajnerica Stankica Stojanović, pjevačica Olivera Matijević, prodajna predstavnica i računovotkinja Dijana Živković, Karolina Ljiljak, studentica i voditeljica razvoja i provedbe projekata financiranih iz EU fondova Amra Salihćehajić, menadžerica Kristina Tadić, voditeljica lokala i studentica Josipa Lauš, spiritualistica Tanja Štrbac, cvjećarica i frizerka Matea Laštro, pjevačica Dorotea Živolić, vlasnica kozmetičkog salona Ana-Marija Grdić, svestrana Nikolina Dianežević i studentica Nikolina Hajtek.

Reality show Gospodin Savršeni od 21. ožujka na RTL-u u 21:20 sati, a u tom terminu prikazivat će se svaki dan od ponedjeljka do petka!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala