Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Britney ima novog frajera, a Paris se mazi s Ronaldom
Paris Hilton ostavila je dečka i mazila se s nogometašem, dok Brit uživa u novom dečku

Britney ima novog frajera, a Paris se mazi s Ronaldom

PIŠE: Dario Petruševski

Nakon višemjesečnih nagađanja, potvrđeno je kako Britney Spears ima novog dečka, agenta Jasona Trawicka. Prema riječima njezine obitelji, "to je nešto najbolje što joj se dogodilo u posljednjih nekoliko godina", a odobrenje je stiglo i od Jamieja Spearsa, Britneyinog oca koji nije bio zadovoljna nijednim njezinim dečkom, odnosno, suprugom.
 
Britney i Jason se poznaju od djetinjstva, jer je on najbolji prijatelj njezinog brata Bryana. Navodno je u njega bila zaljubljena još kao tinejdžerica, a nešto se mrtve točke pomaknulo tek krajem prošle godine, kad su počeli s planiranjem njezine aktualne svjetske turneje. Prema prvim "medijskim dojmovima", Jason se, za razliku od njezinih bivših ljubavi, ne drogira i pomaže joj da prebrodi teško emocionalno razdoblje kojem se, čini se, nazire kraj.
 
 
Dok Britney uživa u novoj ljubavi, njezina bivša prijateljica iznova upoznaje samački život. U jednom noćnom klubu napucala je dečka Douga Reinhardta, koji je za definitivni prekid saznao iz novina. Naime, kad su ga novinari nazvali da bi doznali što se zbivalo u klubu, Doug je izjavio kako je između njega i Paris "sve u savršenom redu", da bi nekoliko sati kasnije doznao kako je svađa ujedno značila i definitivni razlaz.
 
Ipak, poznata bogatašica nije dugo patila. Večer nakon situacije s dečkom, viđena je kako se mazi s Cristianom Ronaldom, koji je slavio rekordan iznos od 80 milijuna funti kojeg će dobiti prelaskom u nogometni klub Real Madrid. Njezini prijatelji kažu kako "nije zapravo zagrijana za Ronalda", ali joj, naravno, odgovara njegovo društvo.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala