Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Napokon se vraća The Umbrella Academy
Nakon dvije godine čekanja napokon je otkriven datum premijere treće sezone hvaljene serije

Napokon se vraća "The Umbrella Academy"

Braća Hargreeves se napokon vraćaju na male ekrane u dugoiščekivanoj trećoj sezoni serije The Umbrella Academy. Prošlo je skoro dvije godine otkako smo gledali finalnu epizodu druge sezone prepunu iznenađenja, a ovog lipnja možda dobijemo i neke odgovore.

Showrunner Steve Blackman je objavio kako će se serija vratiti 22. lipnja ove godine, a na male se ekrane vraća i glavna glumačka postava: Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raven-Lampan, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Colm Feore i Ritu Arya.

Glavnoj glumačkoj postavi pridružit će se niz novih likova koje će utjeloviti Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez, Cazzie David i Javon ‘Wanna’ Walton.

Uz datum premijere, Netflix je otkrio i kratki teaser trailer na svojim društvenim mrežama koji nam otkriva prve scene iz nove sezone. Službeni sinopsis otkriva nam što nas čeka:

Nakon što su zaustavili sudnji dan 1963., ekipa Umbrella Academy vraća se kući u sadašnjost uvjereni kako su spriječili inicijalnu apokalipsu i napokon popravili svoju vremensku crtu. No nakon kratkog trenutka proslave shvaćaju kako ništa nije onako kako bi trebalo biti. Na scenu stupa Sparrow Academy. Pametni, zgodni i topli kao more puno ledenjaka, Sparrowi se odmah sukobljavaju s Umbrellama. Snalazeći se s izazovima, gubitcima i vlastitim iznenađenjima - i boreći se s neidentificiranim ubojitim bićem koje stvara kaos u svemiru (za što su možda sami krivi) - sada samo moraju uvjeriti tatinu novu, i možda bolju, obitelj da im pomogne vratiti stvari na svoje mjesto. Hoće li moći način kako se vratiti svojim starim životima? Ili je ovaj novi svijet više od onog što su mislili?

Odgovore na sva pitanja dobit ćemo 22. lipnja ove godine kada treća sezona stigne na Netflix.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala