Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 12.3.
Novi nastavci serija, odlični filmovi kroz cijelu večer i filmska trilogija "Tri boje" Krzystofa Kieslowskog

TV Preporuke dana – Subota 12.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 12. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Duhovi prošlosti, HTV 2 u 22:25 sati
Tom i Niamh kreću u potragu za Adamom Corryjem, koji je nestao pod nerazjašnjenim okolnostima. Tori Matthews pristaje pomoći Tomu u razotkrivanju identiteta Golijata.

Koristoljublje, HTV 2 u 23:25 sati
Patrick i Della pokažu Juliji fotografije Benjamina s drugom ženom. Patrick misli da Benjamin zavodi starije žene kako bi ih okrao. Julia pokaže te fotografije Benjaminu, no on je uvjerava da mu je to klijentica.

FILMOVI

Oceanovih 12, Doma TV u 19:55 sati
Bijesan i željan naplate duga, Benedict pronalazi sve članove ekipe te zahtijeva natrag sve što mu je ukradeno, s kamatama. Budući da imaju samo dva tjedna da nabave 190 milijuna dolara, Ocean i njegovi ljudi odlaze u Europu gdje će se suočiti i s lopovom koji želi dokazati kako je bolji od njih.

Trilogija Tri boje: Plavo, Bijelo, Crveno, HTV 3 od 19:55 sati
Filmska trilogija posvećena je razotkrivanju psiholoških svjetova i suvremenih problema mladih Europljana. Naslovi se referiraju na slavnu krilaticu Francuske revolucije Sloboda, jednakost, bratstvo, što u ovom kontekstu dovodi u pitanje postojanje tih vrijednosti u današnjoj Europi.

Kupili smo zoološki vrt, HTV 1 u 20:10 sati
Radnja prema istoimenoj knjizi i istinitom događaju smještena u južnu Kaliforniju slijedi put oca koji je nakon smrti supruge poveo svoju djecu na selo i otvorio zoološki vrt, u nadi da će im omogućiti bolji i kvalitetniji život.

Pravednik 2, Nova TV u 20:15 sati
Kada mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organiziranoj uroti, Pravednik se upušta u osvetu. Tijekom svoje osvetničke misije susreće se s najiskusnijim ubojicama, a možda čak i sebi ravnima. No, Robertu McCallu strah je nepoznanica jer on je – Pravednik.

Smisao života jednog psa, RTL u 20:20 sati
Vjerojatno ste se više puta zapitali što vaš kućni ljubimac misli dok vas zamišljeno gleda u oči. Kroz ovaj film možda shvatite što je to u njegovoj glavi, kako životinje razmišljaju i kako one shvaćaju naše postupke prema njima.

Paklena kuhinja, Doma TV u 22 sata
Kuhar Adam Jones imao je sve - i sve je izgubio. Rock zvijezda s dvije Michelinove zvjezdice, lošim navikama i reputacijom bivšeg enfant terrible pariške ugostiteljske scene svaki bi put sve učinio - drugačije. Jedino do čega mu je ikad bilo stalo bilo je uzbuđenje stvaranja eksplozije okusa.

Logan Lucky, HTV 1 u 23:55 sati
Povratnički film slavnog Stevena Soderbergha nakon što je pet godina ranije otišao u mirovinu. Priča o dvojici braće koji planiraju izvesti veliku pljačku tijekom NASCAR utrke.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala