Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rosario Dawson očajnički traži sina usred ratnog Manhattana
Predstavljen je trailer za mini-seriju "DMZ" koja uskoro stiže na HBO Max

Rosario Dawson očajnički traži sina usred ratnog Manhattana

HBO Max je objavio datum izlaska svoje nove mini-serije DMZ, kao i prvi trailer za nadolazeću seriju. Serija se temelji na stripovskom romanu istoga imena pisca Briana Wooda i crtača Riccarda Burchiellija, a u glavnoj se ulozi nalazi Rosario Dawson.

DMZ se odvija u bliskoj budućnosti u verziji SAD-a koje su razorene drugim građanskim ratom.
Serija prati medicinsku sestru (Dawson) koja se mora ušuljati u Manhattan, koji je pretvoren u demilitariziranu zonu, kako bi pronašla svog sina nakon što su razdvojeni tijekom evakuacije grada.

U traileru vidimo razoreni Manhattan. Grad je prepun razrušenih zgrada, obavijenih u rašireno raslinje. Također vidimo do kojih je sve granica Dawson spremna ići kako bi pronašla svog sina. Osim što je sve ratna zona, ona mora preživjeti i suparničke bande koje su se oformile unutar ratne zone. Jedna od prepreka bit će joj i moćni vođa bande (Benjamin Bratt), koji drži strahovladu. Grad je prepun nasilja i opasnosti na svakom uglu, a ona je spremna na sve kako bi pronašla sina.

Uz Dawson i Bratta, u mini-seriji također glume Hoon Lee, Freddy Miyares, Jordan Preston Carter i Venus Ariel. U gostujućim će se ulogama naći Rutina Wesley, Nora Dunn, Jade Wu, Rey Gallegos, Mamie Gummer, Agam Darshi, Juani Feliz i Henry G. Sanders.

Redateljsku palicu prve epizode drži Ava DuVernay dok je ostale tri režirao Ernest R. Dickerson. Strip je za male ekrane adaptirao Roberto Patino, a sve četiri epizode na HBO Max bi trebale stići 17. ožujka.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala