Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Napokon se vraća serija Russian Doll
Netflix je objavio kratki teaser za drugu sezonu hit serije, koja bi trebala stići u travnju

Napokon se vraća serija "Russian Doll"

Natasha Lyonne i Charlie Barnett vraćaju se u drugoj sezoni serije Russian Doll, a danas nam je Netflix objavio prvi kraći trailer i datum premijere nove sezone.

Prošlo je skoro tri godine otkako je objavljeno kako će hit serija, koja je po izlasku oduševila gledatelje, dobiti i svoj nastavak, a tek sada znamo kada bismo mogli gledati nove epizode.

Još uvijek ne znamo kako će se točno priča nastaviti, ali službeni sinopsis druge sezone otkriva nam barem djelić onog što nas očekuje u novim epizodama:

Smještena četiri godine nakon što su Nadia (Lyonne) i Alan (Barnett) zajedno pobjegli iz vremenske petlje, druga sezona serije Russian Doll nastavit će istraživati egzistencijalne teme kroz često humorističnu i znanstveno-fantastičnu perspektivu. Otkrivajući sudbinu još goru od neprestane smrti, ova sezona donosi nam Nadiju i Alana koji dublje istražuju svoje prošlosti kroz neočekivani prolaz kroz vrijeme smješten u jednoj od najzloglasnijih lokacija na Manhattanu. Isprva to proživljavaju kao rastuću, međugeneracijsku avanturu koja se proteže kroz nekoliko era, ali uskoro otkriju kako bi ovaj događaj mogao biti puno više od onog što su očekivali i ponovno zajedno moraju pronaći izlaz.

Lyonne je još 2019. rekla kako je priča od početka bila zamišljena za tri sezone tako da se nadamo da će druga sezona biti jednako uspješna kao i prva te da ćemo imati prilike gledati i treću.

Glavna glumica radi na seriji kao showrunnerica i izvršna producentica, a uz nju i Barnetta, u seriji također glume Greta Lee, Yul Vazquez i Elizabeth Ashley, a u novoj će im se sezoni pridružiti i Annie Murphy.

Druga sezona serije Russian Doll na Netflix stiže 20. travnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala