Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Will Smith i Michael B. Jordan u nastavku filma Ja sam legenda
Akiva Goldsman vratit će se kako bi napravio scenarij za novi film

Will Smith i Michael B. Jordan u nastavku filma "Ja sam legenda"

Dvije glumačke legende udružit će se nastavku filma Ja sam legenda. Will Smith vratit će se u nastavku hit filma, a na novom će mu se projektu pridružiti Michael B. Jordan.

Film Ja sam legenda donio je najnoviju adaptaciju istoimenog romana Richarda Mathesona, a pratio je Smitha u ulozi Roberta Nevillea, jedinog čovjeka u gradu New Yorku koji je uspio preživjeti smrtonosni virus koji je nastao od lijeka namijenjenog za liječenje raka, koji je dio populacije pretvorio u mutirana čudovišta.

Uz Smitha će se za novi projekt vratiti i Akiva Goldsman, koji je 2007. napravio filmsku adaptaciju Mathesonovog romana iz 1954. Goldman će napraviti scenarij i za novi film, ali za sada nije poznato kakva nas radnja u novom nastavku očekuje.

Film je postigao veliki uspjeh zaradivši 585 milijuna dolara diljem svijeta, ali unatoč tome su gledatelji bili podijeljeni krajem filma tako da postoje dvije verzije završetka. U jednoj se verziji, onoj koju smo gledali u kinima, Smithov lik žrtvuje kako bi pomogao Anne i Ethanu da pobjegnu zajedno s lijekom. U alternativnoj verziji on pušta na slobodu mutanta na kojem je testirao lijek, uzima ga i odlazi zajedno s Anne i Ethanom u Vermont.

Prva verzija završetka ne bi imala previše smisla za nastavak, osim ako se Smith ne bi pojavljivao samo u nekakvim sjećanjima, ali bi zato druga bila idealna za nastavak priče. Koju priču ćemo gledati u nastavku za sada ne znamo, ali očekujemo doznati kroz narednih par mjeseci kada krene produkcija novog filma.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala