Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 6.3.
Kreće nova sezona zabavne emisije "Ples sa zvijezdama", a imate i odličan izbor filmova novijeg datuma

TV Preporuke dana – Nedjelja 6.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 6. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:10 sati
U želji da ojača svoj položaj na dvoru, ali i zaradi ponešto dukata, Slavomir dovodi gataru. U početku svi povjeruju gatarinim savjetima koje skupo plaćaju, no ubrzo se otkriva prava istina.

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:15 sati
Nakon dvije godine pauze, Nova TV ovog proljeća vraća na male ekrane najveći plesni show koji okuplja najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače. Zvjezdanu postavu čine Bojana Gregorić, Lucija Lugomer, Jelena Perić, Vlatka Pokos, Albina Grčić, Domenica Žuvela, Ivana Čuljak, Asim Ugljen, Pedro Soltz, Filip Vidović, Sandi Pego, Marko Petrić i Matija Lovrec.

Katarina Velika, HTV 2 u 22 sata
Prijestolonasljednik Pavel Petrovič predaje Katarini nacrt ustava, na kojemu je radio s von Fizinom. Na jugu, Suvorovljeva vojska pobjeđuje Osmansko Carstvo.

FILMOVI

Thor: Svijet tame, Doma TV u 19:55 sati
Drevna rasa predvođena osvetnički nastrojenim Malekithom (Christopher Eccleston) prijeti povratkom svemira u vječnu tamu. Suočen s neprijateljem kojeg čak ni Odin (Anthony Hopkins) nije uspio pobijediti, moćni junak Thor (Chris Hemsworth) morat će krenuti na svoje najopasnije putovanje do sada.

M.A.S.H., HTV 2 u 20:05 sati
Film čija se radnja zbiva u doba rata u Koreji sniman je u trenutku kad je rat u Vijetnamu bio na vrhuncu te je njegov proturatni naboj izraženiji nego u seriji. Zbivanja su vođena majstorskom režijom, dok likove tumači niz glumačkih zvijezda od kojih su neke taj status stekle upravo nakon ovog filma.

12 hrabrih, RTL u 20:15 sati
TV premijera filma po istinitom događaju koji se temelji na knjizi Douga Stantona (Horse Soldiers) te opisuje događaje koji su uslijedili nakon napada 11. rujna 2001., nakon čega je CIA pokrenula tajnu akciju u Afganistanu.

Bourneova nadmoć, RTL u 22:45 sati
Jason Bourne ostavio je iza sebe život profesionalnog ubojice, no noćne more podsjećaju ga na prljave poslove za CIA-u. Bourne više nije siguran koja su sjećanja istinita, a koja proizvod njegove mašte. Zbog toga je s Marie prisiljen stalno mijenjati mjesto boravka kako bi izbjegao radaru CIA-e i vodio koliko-toliko normalan život.

Bohemian Rhapsody, Nova TV u 23:05 sati
Film o jednom od najvećih rock bandova svih vremena i čovjeku koji je vjerovao u sebe i svoju glazbu kad to nitko drugi nije, prkoseći svim stereotipima i kršeći sva pravila kako bi postao jedna od najvećih glazbenih ikona svih vremena. Slavljenje Freddijeva talenta i legendarnog rock benda, koji je svojom glazbom i osjećajem za avanturu i specifičnim nastupima prekršio sva pravila tadašnje scene.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala