Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 5.3.
Nova serija i odlični filmovi kroz cijelu večer

TV Preporuke dana – Subota 5.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 5. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Duhovi prošlosti, HTV 2 u 22:35 sati
Tom nastavlja potragu za otmičarom Pata Keenana, nadajući se da će ga odvesti do Golijata. No čini se da ga netko lažnim tragovima navodi na krivi put.

Koristoljublje, HTV 2 u 23:35 sati
Ovaj moderan triler bavi se intimnim razmišljanjima i pobudama likova te složenim međuljudskim odnosima. U središtu je priče imućna žena koja se zaljubljuje u puno mlađeg muškarca. Pratimo kako ta veza utječe na njezinu već ionako disfunkcionalnu obitelj.

FILMOVI

Tiha strast, HTV 3 u 20:05 sati
Priča o proslavljenoj američkoj pjesnikinji Emily Dickinson, od njenih školskih dana i početaka pisanja pa do kasnijih godina života, u kojima je još uvijek bila nepoznata pjesnikinja te živjela vrlo izolirano.

Pravednik, Nova TV u 20:15 sati
Denzel Washington glumi McCalla, bivšeg komandosa iz specijalnih postrojbi koji je lažirao vlastitu smrt kako bi ostatak života proveo u miru. Nakon što se samovoljno vrati iz mirovine kako bi spasio mladu djevojku pronaći će se suočen s nasilnički nastrojenim ruskim mafijašima.

96 sati, RTL u 20:20 sati
Jedno od ugodnijih iznenađenja 2008. bio je odličan triler Pierrea Morela, u kojem je Liam Neeson pružio jednu od svojih najupečatljivijih predstava karijere, nakon kojeg su uslijedila dva nastavka.

Trkači iz McFarlanda, HTV 1 u 21:05 sati
Kada trener Jim White dođe trenirati u srednju školu koju pohađaju pretežno Latino Amerikanci, svi imaju puno naučiti jedni o drugima. Ali kada trener otkrije sjajne trkačke sposobnosti dječaka, stvari se mijenjaju. Iza njihovog talenta stoji snaga obitelji, predanost jednih drugima i radna etika koja ih pretvara u prvake.

Sicario, RTL u 22:20 sati
Napeti film hvaljenoga redatelja sa izvrsnom glumačkom postavom koju predvodi oskarovac Benicio Del Toro, kriminalistička je drama koja progovara o crnoj rupi bezvlađa i droge na granici između SAD-a i Meksika.

Frida, HTV 3 u 22:25 sati
Istinita priča o životu meksičke slikarice i ikone 20. stoljeća, Fride Kahlo (Salma Hayek) i njezinoj burnoj vezi s mentorom i ljubavnikom, slikarom Diegom Rivierom (Alfred Molina) te njihovom mjestu u meksičkom društvu.

Bez sna, Nova TV u 22:55 sati
Vincent Downs je policajac koji je uvučen u mrežu laži i izdaje. Nakon što pljačka koju je prisiljen izvesti pođe po krivu, skupina okrutnih kriminalaca odluči izravnati račune tako što otmu njegovog sina. Vincent sada ima samo jednu noć da pronađe otmičare, spasi sina i pri tom izbjegne pažnju unutarnje kontrole.

Munchen, HTV 1 u 23:50 sati
Cijeli je svijet 1972. godine gledao kako je 11 izraelskih sportaša bilo mučki ubijeno za vrijeme Olimpijade u Münchenu. Slavni redatelj Steven Spielberg u ovome će nam filmu ispričati ono što se dogodilo poslije.

Black Panther, Nova TV u 0:45 sati
Suočen s izdajom i opasnošću, mladi kralj Wakande, T'Challa, mora okupiti svoje saveznike i osloboditi moć Black Panthera kako bi porazio svoje neprijatelje i omogućio sigurnost svom narodu i njihovom načinu života.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala