Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 4.3.
Novi nastavci odličnih serija i nekoliko starijih filmskih naslova

TV Preporuke dana – Petak 4.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 4. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Van der Valk, HTV 2 u 21 sat
Kako bi odali počast obiteljskom matrijarhu i osnivačici Cuyper Diamondsa Geraldine Cuyper, njezino troje djece i nasljednika pokreće novu liniju dijamanta u sjećanje na majku.

Nevjera, Nova TV u 21:25 sati
Volkanov se svijet sruši zbog Asjina i Arasova zbližavanja. Poljubac Asije i Arasa može biti početak nove ljubavi. Dok se Asja izbliza zanima za tajnovitog stranca, Aras će sam otkriti nove stvari.

Nijemi svjedok, HTV 2 u 22:35 sati
Odvjetnik na sudu ponizi Nikki kad je optuži da je napravila ozbiljnu pogrešku u slučaju policajca koji možda jest, a možda nije ubijen. U međuvremenu tim istražuje smrt medicinskog istraživača koji je pronađen u kanalu s tragovima neobičnih uboda.

FILMOVI

Doušnik, HTV 1 u 20:40 sati
Dwayne Johnson glumi oca čiji je sin pogrešno optužen za distribuciju droge s minimalnom kaznom zatvora od deset godina. Očajan i odlučan želi spasiti sina pod svaku cijenu, pa se nagodi s državnim odvjetnikom i u opasnoj tajnoj misiji infiltrira u kartel, riskirajući sve, i obitelj i vlastiti život.

Znaš li čuvati tajnu?, Nova TV u 22:30 sati
Romantična komedija o djevojci koja na avionskom letu ispriča svoje tajne potpunom strancu jer misli da će se avion srušiti, ali kasnije ispadne kako je to njezin novi šef.

Isplata, HTV 1 u 0:15 sati
U svijetu budućnosti Michael Jennings je vrlo tražen spoj računalnog genija i iznimno sposobnog špijuna. Jenningsova je profesija dočepati se strogo čuvanih tajni velikih kompanija te ih prodati njihovu konkurentu koji mu izbriše sjećanje zbog sigurnosti od progona. Kad Jennings nakon jednog posebno zahtjevnog posla ostane posve bez novca, poznanstava i djevojke u koju se zaljubio, shvaća kako je posrijedi zavjera.

Gas do daske, Nova TV u 0:35 sati
Hongkonški inspektor Lee stigao je u SAD kako bi pomogao federalnim agentima koji tragaju za otetom kćeri kineskog veleposlanika. Gangsteri zahtijevaju pedeset milijuna dolara za puštanje djevojčice, a FBI se uskoro pokaže nemoćnim. Nažalost, Leejev se angažman ne svidi agentima koji mu dodijele dadilju u obliku policajca Cartera. Iako se Carter i Lee baš i ne podnose, uskoro udruže snage kako bi što brže pronašli otetu djevojčicu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala