Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odajte počast svim ženama svijeta uz njima posvećene filmove na TV1000
TV1000 u ožujku donosi filmove koji u fokusu imaju upravo ženske likove u sklopu bloka "Žene vladaju svijetom"

Odajte počast svim ženama svijeta uz njima posvećene filmove na TV1000

Stigao je ožujak – mjesec kada se proljeće postepeno budi, ali i mjesec u kojem slavimo Međunarodni dan žena. Iako ga obilježavamo 8. ožujka, na programu TV1000 previše je sjajnih filmova koje su stvorile žene, u kojima žene glume i koji donose fascinantne priče o ženama da bi stali u samo jedan dan.

Upravo iz tog razloga ožujak 2022. godine proglašavamo Međunarodnim mjesecom žena, odajući počast svim ženama svijeta. Želimo da se baš u tom razdoblju zavalite u kauč i uživate u svim filmovima koji predstavljaju snažne žene diljem cijelog svijeta uz TV1000 i maraton filmova posvećen upravo njima.

U mjesecu posvećenom ženama donosimo vam listu filmova koji u fokusu imaju upravo ženske likove te koje možete pogledati u sklopu bloka Žene vladaju svijetom, svakog utorka u ožujku, od 1. ožujka od 19:00 sati samo na programu TV1000:

Chicago
Utorak, 1. ožujka u 19:00 sati
Chicago u dvadesetim godinama prošlog stoljeće. Velma Kelly i Roxie Hart nalaze se u zatvoru zbog ubojstva i bore se za slavu koja će ih spasiti od vješala.

Sumnja
Utorak, 8. ožujka u 19:00 sati
Sestra Aloysius vjeruje da je razotkrila najveći grijeh kad čuje da popularni svećenik, otac Flynn, pokazuje pretjerano zanimanje za problematičnog dječaka, no bez dokaza sve ostaje na sumnjama.

Frida
Utorak, 8. ožujka u 21:05 sati
Biografija slikarice Fride Kahlo, koja je bol zbog ozljede koja ju je učinila invalidom i burnog braka pretočila u svoje stvaralaštvo.

Vojvotkinja
Utorak, 15. ožujka u 19:00 sati
Kronika o životu plemkinje Georgiane iz 18. stoljeća koju su napadali zbog njezina ekstravagantnog političkog i privatnog života, ali koja je unatoč tomu postala središtem pomodnog društva.

Put oslobođenja
Utorak, 22. ožujka u 19:00 sati
Mladi par živi u predgrađu u Connecticutu sredinom 1950-ih i teško se nosi sa svojim osobnim problemima dok nastoji podići svoje dvoje djece.

Studengora
Utorak, 22. ožujka u 21:30 sati
U posljednjim danima američkog građanskog rata ranjeni vojnik kreće na opasno putovanje kući, u Studengoru u Sjevernoj Karolini, gdje ga čeka njegova voljena zaručnica.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala