Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Brad Pitt kao narator viralne reklame koja najavljuje akcijski triler Bullet Train
Reklama je najava za prvi službeni trailer koji stiže za nekoliko dana

Brad Pitt kao narator viralne reklame koja najavljuje akcijski triler "Bullet Train"

Foto: YouTube

Službena najava za dugo očekivanu ekranizaciju romana Bullet Train koji je napisao Kōtarō Isaka stiže za nekoliko dana, a jučer je objavljena viralna reklama s Bradom Pittom kako bi nas obavijestili o datumu.

Reklama se može naći na novo kreiranom Instagram i YouTube računu fiktivne tvrtke Nippon Speed Line, a na službenoj stranici krenulo je odbrojavanje do službene najave koja će biti objavljena 2. ožujka u 7 ujutro po našem vremenu. Iza navedene stranice i računa krije se marketinška tvrtka koja radi za Columbia Pictures, studio koji radi Bullet Train.

Radnja romana, čiji je originalni naziv Maria Bītoru (Maria Beetle), odvija se u brzom vlaku Shinkansen od Tokija do Morioke u Japanu koji je za potrebe adaptacije preimenovan u Nippon Speed Line. Roman je prilično dobra mješavina Ubojstva u Orient Expressu i Johna Wicka uz Isakin specifičan satirični ton i prilagođenu akciju. Napetih akcijskih scena sigurno neće nedostajati jer režiju potpisuje David Leitch koji je radio na filmovima kao što su Deadpool 2 i Hobbs & Shaw. Adaptaciju scenarija napravio je Zak Olkewicz.

Službeni opis film navodi kako je riječ o pet plaćenih ubojica koji se nađu na zadatku u brzom vlaku u kojem će shvatiti da je svačiji pojedinačni zadatak povezan s ostalima. Pitt se nalazi u ulozi Ladybuga, a uz njega glumi Sandra Bullock kao Maria Beetle. I ostatak glumačke postave prilično je impresivan: Joey King, Brian Tyree Henry, Aaron Taylor-Johnson, Zazie Beetz, Michael Shannon, Logan Lerman, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Masi Oka i Benito Antonio Martínez Ocasio.

Nakon ove kratke video reklame 2. ožujka čekamo službenu najavu za akcijski triler Bullet Train, a u kina bi premijerno trebao doći 15. srpnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala