Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 27.2.
Za kraj vikenda izdvojili smo tri klasika i tri novija filmska naslova

TV Preporuke dana – Nedjelja 27.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 27. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:10 sati
Kneževini prijeti rat iz kojega se Mrkomir nikako ne može izvući. Novac namijenjen za opremanje vojske davno je utrošen za druge prijeke potrebe...

Katarina Velika, HTV 2 u 22:15 sati
Katarina stupa u vezu s Aleksejem Orlovom, šalje ga za zapovjednika ruske eskadre u Napulju. U isto vrijeme, bez Katarinina znanja, Šeškovski šalje svoje agente da napadnu Tarakanovu i grofove Oginski.

FILMOVI

Tango i Cash, Doma TV u 19:55 sati
Tango (Sylvestar Stalone) je policajac koji se odijeva u skupa odijela, uvijek ima elegantnu kravatu i drži do svoga izgleda. Cash (Kurt Russell) je policajac koji ne mari za izgled i doima se poput skitnice. Suparnici su na poslu, ne slažu se najbolje, no zajedničko im je da kriminalci strahuju od njih. A onda će biti prisiljeni udružiti se!

Leptir, HTV 2 u 20:05 sati
Film baziran prema istinitoj priči Henria Charriera poznatog kao Leptir, koji je krivo optužen za ubojstvo i osuđen do kraja života na francusku kaznenu ustanovu u Guiani. Dirljiva priča o njegovoj ustrajnosti da usprkos jako strogim i mučeničkim kaznama i dalje nastoji naći svoj put u slobodu.

Stranac, RTL u 20:15 sati
TV premijera filma učijem je središtu radnje skromni vlasnik restorana u Londonu Quan, čija davno zakopana prošlost eruptira osvetom kada njegova jedina voljena osoba - njegova kći tinejdžerica - pogiba u bezumnom politički motiviranom terorističkom napadu.

U zmajevom gnijezdu, RTL 2 u 20:15 sati
Legendarni Bruce Lee u punom sjaju i snazi eksplodira u ovom klasiku koji je začeo svjetsku groznicu borilačkih filmova, a od Leeja stvorio jednu od najvoljenijih ikona modernoga doba!

Osvetnici: Rat beskonačnosti, Nova TV u 22:15 sati
Konačan, najsmrtonosniji obračun svih vremena! Osvetnici i njihovi saveznici super junaci moraju biti spremni žrtvovati sve kako bi porazili moćnog Thanosa prije nego što on svojim razaranjem i uništavanjem okonča svemir.

Vitez tame: Povratak, Doma TV u 22:35 sati
Bruce Wayne je stariji, nakon osam godina izbivanja ni njegova fizička sprema nije onakva na kakvu smo navikli a negativac nikada nije bio brutalniji…. No, ipak Batman (Christian Bale) izlazi iz svoje jazbine i bori se za svoj grad jer zločinci su ovoga puta oštriji no ikada… Bane (Tom Hardy) i Catwoman (Anne Hathaway) poigrat će se s njegovim umom i iskušati sve njegove granice…

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala