Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 26.2.
Subotnja večer uz novu britansku hit krimi seriju i odlične filmove

TV Preporuke dana – Subota 26.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 26. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Duhovi prošlosti, HTV 2 u 22:30 sati
Kada iz mora izvuku luksuzni automobil, iskusni detektiv Tom Brannick (James Nesbitt) odmah uoči sličnost sa zloglasnim neriješenim slučajem koji za njega ima velik osobni značaj - davno zaboravljenim nizom misterioznih nestanaka. Serija prati opsesivno nastojanje Toma Brannicka da raskrinka gotovo mitsku figuru koja stoji iza toga, kodnog imena Golijat.

Divlji Bill, HTV 2 u 23:35 sati
Nakon što iz rijeke izvuku kovčeg u kojemu je truplo vlasnika farme, sumnja pada na pripadnika zajednice stranih radnika. No Bill otkriva da je ubojstvo povezano s mjesnim kriminalnim miljeom.

FILMOVI

Milijunaš s ulice, Doma TV u 19:55 sati
Jamal Malik 18-godišnji je mladić iz Mumbaija, dijete s ulice. Odmalena je naučio na težak život. No, njegov se život mijenja kad se prijavi i uspije kvalificirati za kviz Tko želi biti milijunaš. Na čuđenje milijunskog gledateljstva i uz navijanje cijele nacije, Jamal uspijeva odgovoriti na sva pitanja.

Luda vjenčanja, HTV 1 u 20:10 sati
Robbie Hart sretan je kao pjevač na vjenčanjima. Pred njim je i vlastito vjenčanje s dugogodišnjom djevojkom. Međutim, na sam dan vjenčanja ona odustane nezadovoljna što Robbie nije dovoljno ambiciozan da bi napravio pravu karijeru. Razočaran, Robbie utjehu pronalazi u druženju sa simpatičnom novom djevojkom koja počinje raditi u restoranu u kojem on pjeva.

Računovođa, Nova TV u 20:15 sati
Iza maske naizgled običnog računovođe Chrisa Wolffa, krije se jedno sasvim drugo lice koje nije ni najmanje dosadno. On, naime, radi za teške kriminalce i plaćene ubojice.

Ferdinand, RTL u 20:20 sati
Animirani film o biku koji bi radije mirisao cvijeće, nego ulazio u borbu sa matadorima. Nakon što su ga ljudi pogrešno doživjeli kao jednu razuzdanu zvijer, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati u obitelj, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na nevjerojatnu avanturu.

Kick Ass, Doma TV u 22:15 sati
Uvrnuta, urnebesna, akcijom nabijena avantura redatelja Matthewa Vaughna – sve je toKick Ass, adaptacija istoimenog stripa nagrađivanog škotskog strip pisca Marka Millara.

Na putu do zvijezda 2, RTL u 22:20 sati
Barden Bellas su se vratile! voga puta sveučilišna a capella skupina Barden Bellas ulazi u napeto i neizvjesno međunarodno natjecanje koje do sada nije osvojio niti jedan američki tim!

Pain & Gain, HTV 1 u 22:25 sati
Film je temeljen na nevjerojatnoj istinitoj priči o grupi osobnih trenera koji su devedesetih godina u Los Angelesu jurili za svojim američkim snom, te se pritom upleli u kriminalne aktivnosti koje su krenule opasno krivim putem.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala