Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigli najava i datum premijere za 2. dio 4. sezone Ozarka
Krajem travnja na Netflix stižu posljednje epizode nagrađivane dramske serije

Stigli najava i datum premijere za 2. dio 4. sezone "Ozarka"

Foto: YouTube

Jedna od omiljenih Netflixovih originalnih serija Ozark uskoro kreće s drugim dijelom svoje finalne sezone!

21. siječnja na Netflix je stigao prvi dio četvrte sezone sa 7 epizoda i obožavatelji su jedva čekali datum za drugi dio koji je jučer potvrđen. Streaming servis objavio je kratku najavu za nastavak sezone i datum premijere pa će tako Ozark: Season 4, Part 2 biti dostupan od 29. travnja s preostalih 7 epizoda.

Video se fokusira na stanje lika Julije Garner, Ruth Langmore, koja govori kako njezine traume iz djetinjstva nisu kao kod prosječne osobe pogotovo kad se uzme u obzir količina nasilja i smrti s kojima se susrela. „Kraj dolazi brže nego što mislite“, završava najava za nastavak sezone.

Showrunner serije Chris Mundy prije mjesec dana za The Wrap je objasnio kako su odlučili da će podijeliti četvrtu sezonu. Naime, on i njegova ekipa nisu se mogli odlučiti hoće li serija imati četiri ili pet sezona kad su im iz Netflixa savjetovali da naprave nešto slično tako što će četvrtu sezonu podijeliti na dva dijela – što im se svidjelo i prihvatili su.

Uz odličnu Garner u seriji glume Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan, Jessica Frances Dukes, Lisa Emery, Felix Solis, Damian Young, Alfonso Herrera, Adam Rothenberg, John Bedford Lloyd, Joseph Sikora, Bruno Bichir, Katrina Lenk, CC Castillo i Ali Stroker. Autori serije su Bill Dubuque i Mark Williams.

Kriminalistička dramska serija Ozark hvaljena je i od kritike i publike, a osvojila je razne nagrade od kojih se ističu tri Primetime Emmyja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala