Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Druga sezona serije Van der Valk na našim malim ekranima
Krajem ovog tjedna s prikazivanjem kreće druga sezona uzbudljive kriminalističke serije

Druga sezona serije "Van der Valk" na našim malim ekranima

Druga sezona kriminalističke serije Van der Valk s prikazivanjem počinje u petak, 25. veljače, u 21 sat na Drugom programu HTV-a. Riječ je o uzbudljivoj igri mačke i miša, u čijem je središtu borba za samu dušu Amsterdama.

Nizozemski detektiv Van der Valk mora riješiti groteskno ubojstvo Susie De Windt, odvjetnice čije je unakaženo truplo pronađeno razapeto u vjetroelektrani. Na trbuhu joj je urezano slovo X, a u jakni ima tajanstvenu poruku.

Mladi policajac Job Cloovers vraća se na dužnost, zbog čega je potajno laknulo čak i Van der Valku. Ako netko može odgonetnuti tajanstvene poruke, to je Job.

Tim će prvi trag pronaći među Susienim spisima. Nekoliko dana prije smrti uspješno je zastupala grad u slučaju izbacivanja umjetnika iz skvota. Vjetroelektrana u kojoj su pronašli njezino truplo trebala je biti njihov novi dom. Je li ubojstvo bilo osveta skvotera protiv države? Je li ovdje riječ o nečem većem?

Job je odgonetnuo prvi trag i sve je samopouzdaniji. Poruka se odnosi na slavnog nizozemskog filozofa Spinozu. Tim shvaća da su ubojstva povezana sa samim Amsterdamom. Iako to nerado priznaje, Van der Valk je svjestan da su na tragu serijskom ubojici kojemu su meta ljudi za koje vjeruje da su odgovorni za uništavanje grada.

Hoće li Van der Valk i njegov tim riješiti zagonetke u porukama s mjesta zločina prije nego što ubojica ponovno napadne?

U seriji glume Marc Warren (Piet Van der Valk), Maimie McCoy (Lucienne Hassell), Luke Allen-Gale (Brad De Vries), Elliot Barnes-Worrell (Job Cloovers), Darrell D'Silva (Hendrik Davie), Emma Fielding (Julia Dahlman).

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala