Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Stranger Things dobila zeleno svjetlo za finalnu, petu sezonu
Četvrta sezona bit će podijeljena u dva dijela, peta bi trebala biti posljednja

Serija "Stranger Things" dobila zeleno svjetlo za finalnu, petu sezonu

Dobre vijesti stižu za ljubitelje serije Stranger Things! Ne samo da smo napokon doznali kada ćemo gledati četvrtu sezonu, već je i objavljeno kako nam stiže i peta sezona, koja bi ujedno trebala biti posljednja.

Netflix je objavio pismo tvoraca serije braće Duffer, u kojem objašnjavaju kako će radi velikog opsega četvrta sezona doći u dva dijela, a slijedit će ju još jedna sezona, ona posljednja.

U pismu su braća Duffer naglasili kako je četvrta sezona serije najzahtjevnije poglavlje u popularnoj priči o grupi djece koja se bori protiv zlih korporacija i međudimenzionalnih čudovišta. S "devet scenarija, preko osam stotina stranica, skoro dvije godine snimanja", četvrta sezona snimala se duže od prethodnih, a služit će kao uvertira u samu završnicu priče, koja se očekuje s petom sezonom.

U nadolazećoj sezoni ponovno ćemo gledati poznata lica: Eleven (Millie Bobby Brown), Mikea Wheelera (Finn Wolfhard), Joyce Byers (Winona Ryder), Hoppera (David Harbour), Stevea Harringtona (Joe Keery), Dustina Hendersona (Gaten Matarazzo), Robin Buckley (Maya Hawke), Max Mayfield (Sadie Sink), Nancy Wheeler (Natalia Dyer), Jonathana Byersa (Charlie Heaton), Willa Byersa (Noah Schnapp) i Lucasa Sinclaira (Caleb McLaughlin).

Četvrta sezona će biti podijeljena na dva dijela. Prvi dio na Netflix bi trebao stići 27. svibnja dok se drugi očekuje 1. srpnja. Za sada nije otkriveno kada bi peta sezona mogla ugledati svjetlo dana.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala