Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 18.2.
Odlične serije i reprize starijih i novijih filmova

TV Preporuke dana – Petak 18.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 18. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 21 sat
Istražujući sumnjivo samoubojstvo u brokenwoodskom ženskom zatvoru, Mike i njegovi suradnici otkriju da je zapravo posrijedi zamršeno ubojstvo. Mikea taj slučaj pogađa osobno zašto što je žrtvu Corinu Doyle otprije poznavao.

Nevjera, Nova TV u 21:10 sati
Istina koju otkriva bit će nagovještaj sukoba za Derin i njezinu obitelj. Volkan se nalazi u slijepoj ulici. Mora se uspjeti opravdati Asji ili će sukob među njima biti početak kraja. Asja je uzbuđena zbog svojih novih početaka.

Nijemi svjedok, HTV 2 u 23:25 sati
Kad ostaci druge žrtve budu pronađeni u postrojenju za reciklažu otpada u Brightonu, čini se da je Lyellova ekipa na tragu serijskom ubojici.

FILMOVI

Meta, HTV 1 u 20:10 sati
Milla Jovovich vladina je operativka kojoj se, zbog zločina koji nije počinila, za petama nađu plaćeni ubojica, korumpirana vlada i policija. Kako bi vratila svoj život, morat će preživjeti nemoguće.

Biser u raju, Nova TV u 22:30 sati
Radnja filma odvija se na oceanskim otocima Fidži, a govori o Alex, fotografkinji putopisnog časopisa i Colinu, poznatom autoru koji se odlučuju udružiti kako bi pronašli tajnoviti biser za koji se priča da je smješten na otočnom raju. Iako im karijere vise na koncu, ništa ih ne sprječava da se upuste u ovu avanturu te usput pronalaze jedino pravo blago koje vrijedi – ljubav.

Igra, RTL u 23 sata
Nicholas Van Orton (Michael Douglas) imućni je investicijski bankar. Iako može kupiti sve što poželi, ne može pobjeći od ožiljaka prošlosti ni emocijalnih trauma. Van Orthon je razveden i rijetko je u kontaktu s mlađim bratom Conradom (Sean Penn). Za njegov 48. rođendan Conrad bratu daje neobičan poklon – bon za igru koju nudi tvrtka Consumer Recreation Services (CRS), a koja obećava igračima da će njihovi životi nakon sudjelovanja biti promijenjeni.

Iskupljenje u New Yorku, HTV 1 u 23:25 sati
Traumatizirani veteran i bivši agent FBI-a Joe, kojem nasilje nije stran pojam, u posljednje vrijeme za život zarađuje pronalazeći nestale mlade djevojke. Kada ga ugledni političar iz New Yorka unajmi da pronađe njegovu nestalu kćerku, posao se ubrzo izmiče svakoj kontroli, a Joea počnu mučiti noćne more dok istovremeno otkriva umreženu urotu koja ga može odvesti do konačnog iskupljenja... Ili do vlastite smrti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala