Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nakon biografske drame Being the Ricardos stiže dokumentarac Lucy and Desi
Amy Poehler donosi priču o TV ikonama iza kultne humoristične serije "I Love Lucy"

Nakon biografske drame "Being the Ricardos" stiže dokumentarac "Lucy and Desi"

Foto: YouTube

Nakon što nam je Amazon krajem prosinca prošle godine predstavio biografsku dramu Being the Ricardos Aarona Sorkina s Nicole Kidman i Javierom Bardemom sad stiže dokumentarni film Lucy and Desi koji potpisuje Amy Poehler.

Dokumentarni film, za razliku od igrane verzije, ispričat će nam cijelu istinitu priču o pionirima televizije koji su na značajan način promijenili Hollywood. U najavi možemo vidjeti ikone kao što su Bette Midler, Carol Burnett i Norman Lear koji riječima nastoje opisati kakav su utjecaj Lucille Ball i Desi Arnaz imali na zabavnu industriju. Burnett je rekla kako je Ball bila jedna od njezinih mentorica te da je bila neustrašiva, a Midler dodaje kako je Ball shvatila da u zabavnoj industriji glavnu riječ mogu predvoditi i žene.

Lucy and Desi na Amazon Prime Video stiže 4. ožujka i u detalje istražuje kako su se Ball i Arnaz upoznali, zaljubili i stvorili televizijsko carstvo koje je učvrstilo njihovu ostavštinu u showbizz svijetu. Bili su jedan od najjačih parova industrije i osnovali su Desilu Productions pod kojim su bili I Love Lucy, te hit serije kao što su Mission: Impossible i Star Trek.

Osim sretnih trenutaka i poslovnih uspjeha, film govori i o negativnim stranama njihove poslovno-privatne suradnje što je potvrdila i njihova kćer Lucie Arnaz. Cijena njihovog uspjeha bilo je i to što im je posao postao cijeli život, što čujemo u traileru od Ball. Dokumentarni film premijeru je imao na Sundance Film Festivalu, a Poehler je objasnila kako je film napravila jer su Lucille Ball i Desi Arnaz kroz godine stalno bili prikazivani kao dvodimenzionalni pa je ovime dobila priliku istražiti ljude iza te slike.

Objava trailera stiže tjedan dana nakon što je film Being the Ricardos nominiran za Oscara u tri kategorije: Nicole Kidman za najbolju glavnu glumicu, Javier Bardem za najboljeg glavnog glumca i J.K. Simmons za najboljeg sporednog glumca. Prisjetite se najave za taj film u nastavku.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala