Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najava za Doctor Strange in the Multiverse of Madness otvara mnoga pitanja
Nove opasnosti iz multisvemira stižu početkom svibnja, a uz Strangea borit će se Wong i Wanda Maximoff

Najava za "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" otvara mnoga pitanja

Foto: YouTube

Novi film iz Marvel Cinematic Universea u kina nam stiže za manje od tri mjeseca, a na Super Bowlu dobio je prvi službeni trailer!

Dakako, riječ je o filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness ili Doctor Strange 2 koji je Marvel dosad predstavio s teaserima i posterima, a prva cjelovita najava otkriva nove scene i detalje o radnji, ali i postavlja mnoga pitanja.

MCU ovim naslovom otvara novi multisvemir (multiverse) s kojim će granice biti pomaknute kao nikada dosada. Nakon što je doktor Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) izveo zabranjenu čaroliju koja je otvorila vrata u multisvemire stigla je najveća prijetnja čovječanstvu dosada: alternativni Strange. Protiv njega možda su čak preslabi Strange, Wong (Benedict Wong) i Wanda Maximoff / Scarlet Witch (Elizabeth Olsen).

Kako će se poznata ekipa suočiti s novim protivnikom, saznat ćemo uskoro. Uz Cumberbatcha, Wonga i Olsen u filmu glume Chiwetel Ejiofor, Xochitl Gomez, Michael Stühlbarg i Rachel McAdams s tim da u jednom trenutku čujemo glas koji kao da pripada Patricku Stewartu i njegovom legendarnom Professoru X iz X-Mena (što nije potvrđeno). Sam Raimi režirao je film prema scenariju Michaela Waldrona (serija Loki), a među producentima su Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Eric Hauserman Carroll i Jamie Christopher.

Prvi Doktor Strange konačno je predstavljen 2016. godine nakon što je desetke godina bio u pripremi. Čekanje se očito isplatilo jer je film zaradio 677 milijuna dolara diljem svijeta i dobio je same pohvale za glumačku i ostalu ekipu. Među raznim nagradama i nominacijama ističe se nominacija za prestižnu nagradu Oscar u kategoriji najboljih vizualnih efekata koju je te godine odnijela Disneyeva obiteljska avantura Knjiga o džungli. Od nastavka se puno očekuje pogotovo jer se nastavlja primjerice na seriju WandaVision.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness svjetsku premijeru će imati 6. svibnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala