Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Šesta sezona Vikinga na našim malim ekranima
Hrvatska radiotelevizija od ponedjeljka, 21. veljače, kreće s prikazivanjem posljednje sezone omiljene serije

Šesta sezona "Vikinga" na našim malim ekranima

U ponedjeljak, 21. veljače, na Drugom programu HRT - HTV2 u 22:55 slijedi prvi nastavak šeste sezone epske sage Vikinzi.

Šesta sezona nastavlja se nakon bitke između braće, u kojoj je Bjorn prevladao i postao junak oslobodivši narod Ivarove tiranije. Kao novom vladaru Kattegata, Bjornu nije lako nastaviti stopama pokojnog oca, a opsjeda ga i pomisao da vlast nadilazi moral. Za to vrijeme Ivar putuje Putem svile, koji ga odvodi u Rusiju. Ondje susreće sebi ravnog, kneza Olega, okrutnog i nepredvidivog ruskog vladara!

1. epizoda: Novi počeci

Prošlo je šest mjeseci od bitke za Kattegat i Bjorn je sada kralj. Dok se on ne snalazi s kraljevskim obvezama, uviđa da se ne može osloniti na svoju majku Lagerthu - ona ima druge planove. No je li Lagertha kadra voditi miran život i okaniti se ratovanja? Ivar pada u ruke kijevskih Rusa i u njihovu okrutnom i nepredvidivom vladaru knezu Olegu napokon upoznaje sebi ravnog. Ivar ga zaintrigira tvrdnjom da je božanstvo pa Oleg to odluči iskušati.

U seriji glume Katheryn Winnick (Lagertha), Alexander Ludwig (Bjorn), Alex Høgh Andersen (Ivar), Marco Ilsø (Hvitserk), Jordan Patrick Smith (Ubbe), Danila Kozlovsky (Oleg), Peter Franzén (Harald)...

Autor je Michael Hirst, redatelj Steve Saint Leger, a producent Keith Thompson. Izvršni producenti su James Flynn, Alan Gasmer, Michael Hirst, Sheila Hockin, Sherry Marsh, Morgan O'Sullivan, John Weber.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala