Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 12.2.
Subotnja večer uz odlične filmove novijeg datuma

TV Preporuke dana – Subota 12.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 12. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Laž, HTV 2 u 23:05 sati
Pojavljuje se ključni dokaz. Laura pokušava doznati odakle se on pojavio te uz Katynu i Liamovu pomoć dolazi do šokantnog novog sumnjivca.

Divlji Bill, HTV 2 u 23:55 sati
Bill Hixon (Rob Lowe) dolazi u Boston u Lincolnshireu, zajedno s 14-godišnjom kćeri Kelsey. Nadaju se da će pobjeći od nedavne bolne prošlosti.

FILMOVI

Crveni repovi, HTV 2 u 20:05 sati
Epski ratni spektakl temeljenom na istinitim događajima o Tuskegee pilotima koji prati segregaciju crnih vojnika u vrijeme Drugog svjetskog rata. Postrojba je ispočetka osnovana zbog reklamnih razloga, ali su se njezini vješti piloti itekako iskazali na bojištima Italije i sjeverne Afrike.

Rampage: Totalni kaos, Nova TV u 20:15 sati
Davis Okoye dijeli neizbrisivu vezu s Georgeom, izvanredno inteligentnom gorilom koja je bila u njegovoj zaštiti od kad se rodio. No, genetski eksperiment koji je krenuo po zlu pretvorio je ovog nježnog majmuna u bijesno čudovište…

Kako je Gru ukrao mjesec, RTL u 20:25 sati
U veselom predgrađu s kućicama s prekrasnim okućnicama stoji jedna crna kuća s gotovo umrtvljenim vrtom. Nitko od susjeda nema pojma, ali upravo ispod te kuće nalazi se tajno Skrovište u kojem upoznajemo Grua koji sa svojim malim pomoćnicima upravo smišlja najopakiji plan u povijesti čovječanstva: ukrast će Mjesec.

Bilježnica, Doma TV u 21:55 sati
Ostarjeli Noah redovito posjećuje Allie, polusenilnu ženu koja boravi u domu za starije i nemoćne. Ne želeći joj dosađivati naklapanjima o svojoj monotonoj svakodnevici, on joj odluči čitati priču zapisanu u staroj bilježnici. U njoj je, naime, detaljno opisano svjedočanstvo mladoga para iz četrdesetih godina čija je strastvena veza bila prekinuta nakon što su se razdvojili tijekom Drugog svjetskog rata.

Na rubu budućnosti, Nova TV u 22:15 sati
U svijetu budućnosti Tom Cruise je poručnik Wiliam Cage koji se bori u ratu protiv vanzemaljaca. Odjednom, on se nađe zarobljen u vremenu, u posljednjem danu bitke u kojoj i umire. Prolazeći svaki puta nanovo zadnji dan svog života, Cage nakon nekog vremena postaje sve vještiji i sve spremniji dočekati smrt.

Spremni ili ne, HTV 1 u 23:20 sati
Grace je presretna kad se uda za muškarca svojih snova na luksuznom imanju njegove obitelji. No postoji jedna kvaka... Mora se skrivati jer u ponoć njezina svojta, naoružana puškama, samostrelima i drugim oružjem, kreće u lov na nju koji će potrajati sve do zore. Dok pokušava preživjeti noć, Grace pronalazi način da okrene stvar u svoju korist i nadmudri svoju krvoločnu rodbinu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala