Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lightyear dobio i službeni trailer
Disneyjev film otkrit će nam pozadinsku priču o jednom od omiljenih likova iz "Priče o igračkama"

"Lightyear" dobio i službeni trailer

Kako se bliži izlazak filma Lightyear, tako napokon dobivamo malo više najava za nadolazeći Disney/Pixar film. Tako danas imamo prilike vidjeti i prvi službeni trailer te novi plakat filma o jednom od omiljenih likova iz filmova Priča o igračkama.

Novi trailer otkriva nam kako se Buzz Lightyear, kojem glas posuđuje Chris Evans, priprema za borbu protiv vanzemaljskih biljaka, golemih insekata, robota i raznih drugih znanstveno-fantastičnih prijetnji.

Trailer nam također otkriva lika koji će zasigurno postati omiljeni lik fanova: Buzzov pomoćnik mačka Sox (Peter Sohn), robot koji je zadužena za sve od davanja vlastitog mišljenja do reproduciranja zvukova spavanja.

Redatelj Angus MacLane otkrio je kako je ovaj film projekt koji je oduvijek želio napraviti te je otkrio kako je došao do ideje koja je dovela scenarista Petea Doctera da napiše priču:

"Buzzov svijet je nešto što mi se oduvijek činilo uzbudljivo. U Priči o igračkama se uvijek nekako spominjala ta neka njegova pozadinska priča te sam želio malo više istražiti taj svijet. Želio sam doznati koji je to film koji je Andyja potaknuo da nabavi igračku Buzza Lightyeara. Želio sam vidjeti taj film. I sada mi se posrećilo da ga sam mogu napraviti."

Svoje glasove likovima u filmu Lightyear posudit će Keke Palmer, Dale Soules, Taika Waititi, Uzo Aduba, James Brolin, Mary McDonald-Lewis, Efren Ramirez i Isiah Whitlock Jr.

Lightyear će na svoju avanturu krenuti 17. lipnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala