Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Napokon otkriveni prvi kadrovi nove serije Gospodar prstenova
Prime Video na sinoćnjem je Super Bowlu otkrio prvi kratki teaser za svoju novu seriju

Napokon otkriveni prvi kadrovi nove serije "Gospodar prstenova"

Foto: Twitter

Amazon Prime Video otkrio je prvi kratki teaser trailer za svoju novu seriju The Lord of the Rings: The Rings of Power tijekom sinoćnjeg američkog Super Bowla.

Iako teaser traje manje od minute ipak imamo prilike vidjeti bar djelić onoga što nas očekuje u seriji smještenoj tisućama godina prije no što je Prstenova družina ikad postojala, a vidimo i predivne kadrove Novog Zelanda te nam se otkrivaju neki stari i neki novi likovi.

Radnja serije The Rings of Power trebala bi biti smještena nakon poraza zlog boga Morgotha uz zagonetni nestanak njegovog odanog generala i pomoćnika Saurona, koji je nestao uoči rata koji je skoro sve uništio.

Mlađa verzija Galadriel, koju glumi Morfydd Clark, preuzela je titulu Narednika Sjevernih vojski te je u potrazi za svim preostalim Morgothovim pristalicama i saveznicama koji vrebaju iz sjene.

The Rings of Power će gledateljima također predstaviti druge likove i mjesta koja smo upoznali kroz filmsku trilogiju Petera Jacksona, kao što je recimo kraljevstvo patuljaka Khazad-dûm, kao i mlađe verzije nekih ključnih likova kao što su Isildur (Maxim Baldry), koji je porazio Saurona, i polu-vilenjak Elrond (Robert Aramayo).

U seriji nas također čekaju Owain Arthur kao Durin IV, Nazanin Boniadi kao Bronwyn, Ismael Cruz Córdova kao Arondir, Markella Kavenagh, Sophia Nomvete kao Disa, Megan Richards, Charlie Vickers kao Halbrand, Lenny Henry, Simon Merrells i Charles Edwards kao Celebrimbor, vilenjački kovač koji je iskovao Prstene moći.

J.D. Payne i Patrick McKay na seriji rade kao showrunneri i izvršni producenti, a premijeru serije The Lord of the Rings: The Rings of Power na Amazonovom Prime Videu očekujemo gledati 2. rujna ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala