Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prevarantu iz dokumentarca The Tinder Swindler zabranjen pristup Tinderu
Netflix navodno planira i igrani film

Prevarantu iz dokumentarca "The Tinder Swindler" zabranjen pristup Tinderu

Foto: YouTube

Glavna osoba koju istražuje novi Netflixov dokumentarni film The Tinder Swindler dobio je zabranu pristupa popularnoj aplikaciji za upoznavanje.

Simon Leviev, pravim imenom Shimon Hayut, navodno je upoznao više žena na Tinderu te ih uvjerio da živi luksuznim životom i da je sin izraelskog dijamantnog tajkuna Leva Levieva. Ubrzo nakon toga, pod izjavom kako mu je život u opasnosti, prijevarom ih je naveo da mu daju milijune dolara. Nakon što se otkrilo da je u pitanju prevara te je objavljen članak u norveškim dnevnim novinama o njemu, tri hrabre žene su pristale za Netflix sudjelovati u snimanju dokumentarnog filma i razotkrivanju Levieva.

Unatoč dokazima, prevarant je vrlo brzo izišao iz zatvora i na kraju dokumentarca se navodi kako i dalje živi prilično luksuznim životom i upoznaje žene preko Tindera. No, čini se da više ne: "Nakon detaljne interne istrage možemo potvrditi da Simon Leviev više nije aktivan na Tinderu ni pod jednim od poznatih aliasa", službena je izjava iz Tindera. Njegov račun na Instagramu s više od 200 tisuća pratitelja od vikenda također više nije dostupan.

Dokumentarni film režirala je Felicity Morris (Don’t F*** With Cats) i u nepunih tjedan dana dospio je na Top 10 najgledanijih u SAD-u i Velikoj Britaniji. Netflix navodno razmišlja i o igranoj verziji priče i trenutno su u pregovorima s producentima.

The Tinder Swindler dostupan je i kod nas na Netflixu od 2. veljače i to pod nazivom Varalica s Tindera.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala