Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže nova telenovela Pobjeda srca
Od ovog četvrtka pratite novu seriju o četiri žene različite životne dobi koje moraju živjeti zajedno

Stiže nova telenovela "Pobjeda srca"

Od četvrtka, 10. veljače, u 12:25 na Prvom programu HRT - HTV1 počinjemo s prikazivanjem telenovele Pobjeda srca. Govori se: Žene zajedno? Ma ni kad su mrtve! Ali kada Bárbara Albarrán De Falcón, Ariadna López, Dafne Falcón i Gemma Corona, četiri žene različite životne dobi i osobnosti, budu prisiljene živjeti pod istim krovom, u njihovim životima se nanižu neočekivani događaji.

Sve počne kad Bárbara, konzervativna i umišljena žena, slavi odlazak u mirovinu svoga muža Joaquína Falcóna. On sad više ne radi, a njihovo troje djece - Álvaro, Eduardo i Gael - više ne žive u obiteljskoj kući. Bárbara želi putovati i raditi nove stvari. No, uskoro će otkriti da Joaquín nema takvih želja.

Ariadna je hrabra i strastvena. Živi u slobodnoj vezi s Eduardom, drugim Bárbarinim sinom, privlačnim i nepoštenim računovođom s kojim ima sina Tadea. Ariadna se odrekla novinarske karijere kako bi se u potpunosti predala majčinstvu nakon što Tadeu dijagnosticiraju Aspergerov sindrom, no u maloj obitelji nastanu raznorazni problemi. Jedan od problema je život kod svekrve Bárbare s kojom se Ariadna nikad nije slagala. Ne podnose se.

U Río Verdeu, saveznoj državi San Luis Potosí, Dafne je trudna s drugim djetetom i sprema se za selidbu u Zacatecas sa suprugom Néstorom i malenom kćeri Claritom. Mladi bračni par ima velike planove, ali sve se sruši kad Néstor pogine u prometnoj nesreći, a Dafne ostane udovica.

Gemma je iz ruralnog područja. I ona će doći u Bárbarinu kuću. Gemma bi trebala zamijeniti bivšu kućnu pomoćnicu, ali laže o svojim godinama i razlozima dolaska. Životi ovih četiriju žena se isprepletu kada Eduardo ode i ostavi ženu Ariadnu i sina Tadea u Bárbarinoj kući. Nakon što je ostala udovica, Bárbara se mora nositi s Dafne koja dolazi po nasljedstvo kao Joaquínova priznata kći, mada izvanbračna.

U Bárbarinoj kući Dafne nenamjerno potiče posebnu naklonost svoga polubrata Gaela. Kako bi se situacija dodatno zakomplicirala, najstariji Bárbarin sin Álvaro vraća se kući nakon velike bračne krize. Između njega i Ariadne rađa se suosjećanje koje se postupno pretvara u zabranjenu ljubav.

I tako četiri žene, unatoč međusobnim razlikama, grade toplo prijateljstvo koje će ih dovesti do spoznaje da su jače kad su zajedno. Skupa će biti jače pred svakim problemom, bit će mudrije kako bi zaštitile svoje obitelji i otvorenije za ljubav prema muškarcu koji će ih znati cijeniti, kao što svaka od njih to zaslužuje.

U telenoveli glume Claudia Álvarez (Ariadna López), David Zepeda (Álvaro Falcón), Juan Diego Covarrubias (Eduardo Falcón), Daniela Romo (Bárbara de Falcón), Emmanuel Palomares (Gael Falcón), José Elías Moreno (Joaquín Falcón), Julia Urbini (Dafne Falcón), Leonardo Daniel (Lino Ferrer), Valentina Buzzurro (Gemma Corona), Isabella Camil (Linda Brown), Lourdes Reyes (Josefina Miranda), Mauricio Garcia Muela (Memo Estévez), Carlos Bonavides (otac Antero), Patricia Martínez (Martha), Altair Jarabo (Olga Collado de Falcón), Alfredo Gatica (Cuauhtémoc Vargas), Iker García Meza (Tadeo).

Autori su Pedro Armando Rodríguez i Claudia Velazco.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala