Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 6.2.
Za kraj vikenda pogledajte neki od novih hit filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 6.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 6. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:10 sati
U Kneževinu su stigli Kinezi koji uz pomoć poduzetničkog duha Slavomirova prijatelja pokušavaju Mrkomiru prodati barut i papar. Mrkomir je oduševljen barutom, posjed tako moćnog oružja može mu donijeti veliku slavu.

Katarina Velika, HTV 2 u 22:50 sati
Nakon dvoboja Andreju Razumovskom prijeti robija. Katarina s Nikitom Paninom odlazi u Gatčinu - na posjed braće Orlov. Nikita Panin moli caricu da Alekseja Orlova vrati u službu.

FILMOVI

Francuska veza 2, HTV 2 u 20:05 sati
Newyorški policijski detektiv Doyle (Gene Hackman) dolazi u Marseille kako bi s tamošnjom policijom surađivao u prekidanju internacionalnog krijumčarsko-narkomanskog lanca koji predvodi neuhvatljivi Alain Charnier.

Obiteljski kaos, Nova TV u 20:15 sati
Poslije katastrofalnog prvog spoja samohrani roditelji Lauren i Jim složit će se samo oko jedne stvari: nikad se više ne žele vidjeti. No, kad se oboje slučajno prijave za zabavni obiteljski odmor s djecom, naći će se prisiljeni na tjedan dana dijeliti apartman u luksuznom afričkom safari odmaralištu.

Atomska plavuša, RTL u 20:15 sati
Nekoliko dana prije pada Berlinskog zida agent KGB-a Yuri Bakhtin ubija agenta MI6-a Jamesa Gascoignea i ukrade mikrofilm skriven u njegovom ručnom satu, dokument koji sadrži imena obavještajnih agenata obje strane. Najbolja agentica tajne obavještajne službe Njezinog Veličanstva, smrtonosna Lorraine Broughton, odlazi sama u Berlin kako bi povratila taj neprocjenjivi dosje iz podijeljenog grada.

Ant-Man i Wasp, Nova TV u 22:20 sati
Radnja filma nastavlja se nakon događaja iz nastavka Kapetan Amerika: Građanski rat. Scott Lang mora se nositi s posljedicama svojih izbora i kao superjunak i kao otac. I dok pokušava balansirati kao uzoran otac i Ant-Man, Hope i doktor Hank trebaju njegovu pomoć. Scott će još jednom morati uskočiti u svoje odijelo i naučiti se boriti kao tim.

Ted 2, RTL u 22:25 sati
Prošlo je šest mjeseci od Johnovog razvoda, a sada njegov najbolji prijatelj, medvjedić Ted ulazi u bračne vode. Vrijeme brzo leti i godina dana je iza Teda i njegove djevojke Tami-Lynn. Par je odlučio imati dijete.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala