Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 5.2.
Subotnja večer uz tek nekoliko filmova novijeg datuma, ostali su s početka 2000-ih

TV Preporuke dana – Subota 5.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 5. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Laž, HTV 2 u 22:55 sati
Istraga ide u šokantnom smjeru i tajne isplivaju na površinu. Hoće li Laura ispaštati zbog svoje prošlosti, baš kao Andrew?

Nezaboravljeni, HTV 2 u 23:50 sati
Cassie i Sunny napokon su se približili istini o noći u kojoj je Hayley nestala, a jedan događaj ima strašne posljedice za Cassie.

FILMOVI

Džingis Kan – Ratnik i vladar, HTV 2 u 20:05 sati
Prvi dio trilogije o velikom ratniku i neustrašivom vođi, Džingis Kanu. Iznimno cijenjeni ruski redatelj Sergei Bodrov i ovim je filmom potvrdio svoj status velikog redatelja.

Meg: Predator iz dubina, Nova TV u 20:15 sati
Kada se međunarodni podvodni centar, kojeg vode kineski znanstvenici, nađe na udaru nepoznate opasnosti a na dnu Marijanske brazde stoji uništena i onesposobljena podmornica, dr. Zhang Suyin, vodeći oceanograf u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Jonasa Taylora. Jonas tada ulazi u avanturu koja je ravna samoubojstvu.

Shrek 2, RTL u 20:15 sati
Nakon medenog mjeseca Shrek i princeza Fiona vraćaju se kući, a tamo ih dočeka poziv na večeru kod Fioninih roditelja, Kralja i Kraljice, koji ne znaju da je i njihova kći u međuvremenu postala zeleno čudovište.

Dnevnik Bridget Jones, RTL u 22 sata
Zašavši u četvrto desetljeće života, Bridget Jones z Londona nema puno razloga za zadovoljstvo posebice jer je njezin romantični život sveden na sanjarenje o atraktivnom šefu Danielu. Podjednako je nezadovoljna što joj roditelji pokušavaju namjestiti sina njihovih susjeda, uštogljenog Marka Darcyja. Stvari se počnu mijenjati kad je Daniel pozove da izađu.

Kraj pravde, Doma TV u 22:15 sati
Drama o losanđeleskom kaznenom sudu. Denzel Washington glumi Romana Israela – odlučnog i idealističnog branitelja koji nakon niza burnih događaja dolazi u krizu zbog koje poduzima ekstremne mjere.

Razbijač, Nova TV u 22:20 sati
Postoje stvari za koje se vrijedi boriti bez obzira na opasnost koja prijeti. Vrativši se u svoj rodni gradić, The Rock ne može prepoznati to nekoć mirno mjesto. Odluči stvari preuzeti u svoje ruke i izboriti se za pravdu i zakon.

Svi smo neprijatelji, HTV 1 u 22:40 sati
Godine 1892. legendarni satnik američke vojske Joseph Blocker nevoljko pristaje otpratiti poglavicu Cheyennea na samrti i njegovu obitelj natrag u njihovu rodnu zemlju. Oni kreću na dugo i opasno putovanje od vojne utvrde u Novom Meksiku do ravnica Montane te ubrzo sreću mladu udovicu čija je obitelj pobijena. Putnici moraju udružiti snage kako bi preživjeli u surovom prostranstvu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala