Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže dokumentarac o snimanju serije And Just Like That...
Dokumentarni film pokazat će nam kako je nastao nastavak kultnog "Seksa i grada", ali i najaviti moguću 2. sezonu

Stiže dokumentarac o snimanju serije "And Just Like That..."

Foto: YouTube

Nakon manje od dva mjeseca serija And Just Like That... (I tek tako) već je na svom kraju, ali HBO će nas uz finale razveseliti dokumentarcem o snimanju serije!

HBO Max slavi finale nastavka serije Seks i grad dokumentarnim filmom u kojem ćemo saznati sve o snimanju nove serije. Gledatelji će tako vidjeti proces traženja glumaca za seriju, probe i kostime za novu sezonu. Osim toga, obožavateljima će se posebno svidjeti mnoge snimke okupljanja glavnih glumica.

Jedna od namjena filma jest i da gledatelji seriju vide u pozitivnijem svjetlu s obzirom na razne kritike koje je And Just Like That... dobila tijekom emitiranja. Nove epizode nisu dobro prošle ni kod kritičara, ni kod obožavatelja zbog načina na koji se lik Cynthije Nixon, Miranda, razvio. Loše je prihvaćen i novi lik Che (Sara Ramirez) zbog loše napisane uloge.

Unatoč trenutnim kritikama u filmu možemo vidjeti nasmijana lica glavnih glumica i uzbuđenje Sarah Jessice Parker, Kristin Davis i Nixon zbog početka snimanja i ponovnog druženja na setu. Vidjet ćemo i scenariste te svu kreativnu ekipu i način na koji su osmislili radnju oko Charlotteine menstruacije.

Osim što film cilja na nostalgiju, ono što je još zanimljivo izdvojiti jest što se na nekoliko mjesta naglašava kako "još nismo gotovi" i na posteru za dokumentarni film piše "pogled iza kamere na snimanje prve sezone" čime se daje do znanja kako nas očito očekuje još sezona.

Zadnja epizoda prve sezone serije And Just Like That... na HBO Max (i HBO GO) stiže sutra, 3. veljače, kad će biti dostupan i dokumentarni film And Just Like That... The Documentary. U nastavku možete pogledati i najavu za zadnju epizodu serije And Just Like That...

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala