Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Imamo novog He-Mana!
U novom filmu "Masters of the Universe" glavnu će ulogu imati Kyle Allen iz filma "West Side Story"

Imamo novog He-Mana!

Foto: DepositPhotos

Čini se kako su Netflix i Mattel Films napokon pronašli svog He-Mana za nadolazeću igranu filmsku verziju Masters of the Universe. Kyle Allen, kojeg smo nedavno imali prilike gledati u filmu West Side Story Stevena Spielberga, naći će se u glavnoj ulozi.

Novi film donijet će nam klasičnu animiranu franšizu iz osamdesetih u igranom obliku, a produkcija bi trebala krenuti već ovog ljeta. Aaron i Adam Nee drže redateljsku palicu ovog filma, a također su radili na scenariju, zajedno s Davidom Callahamom.

Masters of the Universe donosi priču o Adamu, on je siroče koje otkriva da je princ neke udaljene zemlje. Uz to otkriće, Adam također doznaje kako pred njim leži velika sudbina: mora postati spasitelj zemlje koja mu je oteta dok je bio dijete. Adam mora usavršiti svoje vještine i svoju moć kako bi očuvao svoj dom od velikog zla.

Netflix je već prošle godine počeo svoju suradnju s Mattelom kada je izbacio dvije nove animirane serije koje su Eterniju vratile u život. Masters of the Universe: Revelation je izravni nastavak priče iz osamdesetih, a svoje su glasove za seriju posudili Mark Hamill, Lena Headey, Chris Wood i Sarah Michelle Gellar.

Tko će se još pridružiti Allenu u glumačkoj ekipi za sada nije poznato, ali kako se početak produkcije očekuje već ovog ljeta tako očekujemo doznati i malo više o projektu.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    1 0
    NoClass noclass @ 1.2.2022. 20:18
    OUUU JEAAAAH! Kao da opet proživljavam djetinjstvo. Gledao sam crtiće, sakupljao skučice, igrao se figuricama... I onda su snimili film. A sad snimaju još jedan. Kolike su šanse da Gospodari svemira detroniziraju Marvele i DC-eve? Hoće li He-Man istući Hulka i Supermena? Je li njegov mač jači od Mjolnira? Tko nosi bolju skalameriju, Čovjek Oružje ili Iron man? Koja ima bolju sisu Teela ili Diana? Jedva čekam da saznam odgovore na ova i još mnogobrojna pitanja.
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala