Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


James Gunn planira još jednu spin-off seriju Odreda otpisanih
Osim što je otkrio kako želi raditi još serija, Gunn se nada i drugoj sezoni serije "Peacemaker"

James Gunn planira još jednu spin-off seriju "Odreda otpisanih"

Filmaš James Gunn je u nedavnom razgovoru za Deadline otkrio kako ima u planu napraviti još jednu spin-off seriju Odreda otpisanih. "Radimo na nečem sad, na još jednoj televizijskoj seriji koja je povezana s tim svijetom.", otkrio je Gunn i dodao kako još ne može otkriti detalje.

Gunnova prva serija povezana s Odredom otpisanih, Peacemaker, do sada je prikazala pet epizoda iz prve sezone i apsolutno oduševila i publiku i kritiku tako da se Gunn ujedno nada kako će i ta serija dobiti zeleno svjetlo za drugu sezonu.

"Velike su šanse da se to dogodi.", rekao je Gunn o drugoj sezoni Peacemakera. "Trenutno je među najpopularnijim serijama na svijetu.", dodao je filmaš koji trenutno snima treće Čuvare galaksije.

Izvori bliski HBO Max-u otkrili su kako je Gunn već predstavio svoju novu ideju velikom studiju, ali za sada još nema službenih potvrda niti za novu seriju niti za drugu sezonu Peacemakera. Navodno je HBO Max jako zainteresiran za novi projekt, ali sada sve ovisi o tome kada bi se Gunn mogao tome posvetiti.

Kada su novinari pokušali iz njega izvući o kojem bi liku mogla biti serija Gunn je samo rekao: "Ne mogu sada reći ništa. Povezano je s Odredom otpisanih, ali ne mislim da će biti istog žanra kao Peacemaker, neće biti tako humoristična kao Peacemaker, ali će biti u istom tom svijetu."

Fanovi se nadaju kako bi Bloodsport Idrisa Elbe, Harley Quinn Margot Robbie ili Thinker Petera Capaldija mogli biti potencijalni likovi oko kojih bi se stvorila nova priča, ali Gunn sada nije želio ništa potvrditi tako da ćemo morati pričekati neke službene objave, kada HBO Max i Gunn postignu neki dogovor.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala