Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 28.1.
Današnja večer donosi izbor za sve: polufinale rukometa, odlične serije i filmove različitih žanrova

TV Preporuke dana – Petak 28.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 28. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

EP u rukometu, polufinale: Španjolska - Danska, RTL u 17:55 sati
Aktualni europski prvaci Španjolci i aktualni svjetski prvaci Danci susreću se u prvom polufinalu. Posljednjih godina ove dvije momačadi, uz Francusku, najupješnije su reprezentacije svijeta; Španjolska je osvojila Euro 2020. i 2018., dok je Danska trijumfirala na Svjetskim prvenstvima 2021. i 2019.

EP u rukometu, polufinale: Francuska - Švedska, RTL u 20:20 sati
U drugom polufinalu susreću se dvije najtrofejnije momčadi Europskih prvenstava. Švedska juriša prema svom petom (četiri osvojena), dok se Francuska nada četvrtom finalu (tri osvojena). Iste momčadi srele su se u polufinalu SP-a 2021. kada je Švedska trijumfirala nad Francuskom, koja će sada sigurno htjeti uzvratiti za taj poraz jer je tada na kraju završila četvrta.

Nevjera, Nova TV u 21 sat
Dok se Asja nalazi u slijepoj ulici s istinom kojoj je svjedočila, koji će razvoj događaja promijeniti ravnoteže? Alijeva odluka sasvim je nova kušnja za Asju i Volkana, no Asja je odlučna poduzeti prave korake za svog sina.

Nijemi svjedok, HTV 2 u 22:20 sati
Nakon što tinejdžer pogine u eksploziji laboratorija za proizvodnju metamfetamina, ravnatelj škole odlučuje se suprotstaviti raspačavačima droge u svojoj četvrti. Na ulice stižu nove droge.

FILMOVI

Pirati s Kariba: Nepoznate plime, HTV 2 u 20:05 sati
Kapetan Jack Sparrow (Depp) susreće ženu iz svoje prošlosti (Cruz) pa nije siguran je li u pitanju ljubav ili je ona samo nemilosrdna varalica koja ga iskorištava kako bi se dokopala informacije o mjestu gdje se nalazi Fontana mladosti. Uskoro ga nagovara da se ukrcaju na brod Queen Annes Revenge, kojem je kapetan strašni Crnobradi (McShane) pa se Jack uskoro nađe u neočekivanoj avanturi u kojoj neće znati koga se više bojati: žene iz prošlosti ili Crnobradog.

Noć u muzeju, HTV 1 u 22:10 sati
Dvorane Prirodoslovnog muzeja ispunjene su najnevjerojatnijim stvarima – prapovijesnim stvorenjima divljeg pogleda, opakim drevnim ratnicima, davno izgubljenim plemenima, afričkim zvijerima i legendarnim povijesnim junacima – koji su svi zauvijek zamrznuti u vremenu. Ili… jesu li doista?

Luda djevojačka, Nova TV u 22:30 sati
Pet najboljih frendica s fakulteta nakon punih 10 godina ponovno se sastaje i odlučuje provesti ludi vikend u Miamiju. Međutim, njihovo ludo partijanje naglo prelazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera.

Spider-Man 3, Nova TV u 0:20 sati
Peter Parker (Tobey Maguire) konačno je uspio uskladiti svoju ljubav prema Mary Jane i svoje obaveze kao super-heroja, ali prave nevolje su na pomolu. Uz neke stare protivnike Peter će se morati suočiti sa dvojicom do sada najopasnijih negativaca, Sandmanom i Venomom.

Sretan dan smrti, RTL u 1:05 sati
Uslijed vlastitog ubojstva, Tree se ponovno budi u istom danu kojeg je upravo proživjela, i to se nastavlja ponavljati svakog idućeg dana. Užasnutoj studentici ne preostaje ništa drugo nego pokušati otkriti tko je ubija i zašto, jer joj je to jedina nada da se taj smrtonosni ciklus zaustavi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala