Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Napokon prva prava najava serije Halo
Objavljen je prvi službeni trailer za nadolazeću televizijsku seriju rađenu prema popularnoj igri

Napokon prva prava najava serije "Halo"

Nakon nekoliko kraćih teaser trailera napokon smo dobili i prvi službeni trailer za nadolazeću seriju Halo, temeljenu na istoimenoj svjetski popularnoj video igri, koja će se uskoro naći na Paramount+ platformi.

Pablo Schreiber nalazi se u ulozi glavnog supervojnika Master Chiefa, a danas imamo i prvi pogled na intergalaktički sukob radi kojeg su Spartan supervojnici uopće stvoreni.

Serija je, kao i igra, smještena u 26. stoljeće, kada se čovječanstvo nalazi usred intergalaktičkog rata protiv vanzemaljske prijetnje poznate kao Covenant. Kako bi dobili rat, genijalna znanstvenica dr. Halsey (Natascha McElhone) je stvorila Spartane, supervojnike koji su dobili genetsku i tehnološku nadogradnju radi poboljšanja fizičkih i mentalnih sposobnosti.

Novi trailer daje nam prvi pogled na neprijatelje, otkrivajući zlo koje prijeti uništiti čovječanstvo. No ono što Covenant ne zna jest da smo mi vrlo tvrdoglava rasa i nemamo namjeru predati se bez borbe.

Trailer nam također otkriva i prvi pogled na novu Cortanu, kojoj ponovno glas posuđuje Jen Taylor, kao i u igri. Cortana je umjetna inteligencija koja služi kao savjetnik Master Chiefu.

Iako su neki od kultnih likova iz igre postali dio serije, televizijska će adaptacija pratiti svoju vlastitu priču te radnja neće biti smještena na istu vremensku crtu na kojoj je igra.

Osim Schreibera, McElhone i Taylor, u seriji će također glumiti Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Yerin Ha, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy, Danny Sapani i Bokeem Woodbine. Halo serija na Paramount+ stiže 24. ožujka.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala