Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nastavak komedije Murder Mystery (opet) donosi velika glumačka imena
Adam Sandler i Jennifer Aniston repriziraju uloge, a među novim glumcima su Mark Strong, Mélanie Laurent i Jodie Turner-Smith

Nastavak komedije "Murder Mystery" (opet) donosi velika glumačka imena

Foto: Depositphotos

Adam Sandler i Jennifer Aniston primit će se novog ludog slučaja u nastavku Netflixovog hita Murder Mystery, a jučer je stigao popis poznatih glumaca koji će se pojaviti u novom filmu.

Nastavak zasad nosi naziv Murder Mystery 2, a među novim glumcima – ili bolje rečeno sumnjivcima – su Mark Strong (Cruella), Mélanie Laurent (6 Underground), Jodie Turner-Smith (Without Remorse), Kuhoo Verma (Moja ljubavna priča), Enrique Arce (Kuća od papira), Tony Goldwyn (Kralj Richard), Annie Mumolo (Kraljice kupona) i Zurin Villanueva (Detroit). Uz Sandlera i Aniston svoje uloge repriziraju Adeel Akhtar i John Kani.

Mark Strong, Melanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Tony Goldwyn

Komedija Murder Mystery bila je veliki hit za Netflix u lipnju 2019. godine kad je film u prva tri dana pogledalo skoro 30,9 milijuna kućanstava, kako je naveo streaming servis. Sandler i Aniston glumili su bračni par Spitz koji odlazi na putovanje u Europu kako bi malo oživili i začinili svoj brak, ali slučajno se nađu usred najneobičnijeg slučaja ubojstva za koje postanu glavni osumnjičeni. Dvojac će se morati osloniti jedan na drugog kako bi što prije riješili slučaj!

Nastavak će režirati Jeremy Garelick, a na scenariju ponovno radi James Vanderbilt. Radnja zasad nije poznata. Snimanje je krenulo prije nekoliko dana na Havajima i ne zna se do kada će trajati pa se još ne može govoriti niti o okvirnom datumu premijere.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala