Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Morena Baccarin i Ryan Michelle Bathe odmjeravaju snage u novoj seriji
Nova NBC-jeva kriminalistička triler serija "The Endgame" s prikazivanjem kreće za manje od mjesec dana

Morena Baccarin i Ryan Michelle Bathe odmjeravaju snage u novoj seriji

Foto: YouTube

Morena Baccarin i Ryan Michelle Bathe nadmudruju se u prvoj najavi za novu NBC-jevu napetu seriju The Endgame.

Kriminalistička triler drama prati dvije suprotstavljene strane, kriminalku i predstavnicu zakona koje će na neki način morati početi surađivati. Ovu seriju ne treba zamijeniti za istoimenom triler serijom na kakvoj je NBC radio prije osam godina – riječ je o sasvim novoj priči od nove ekipe.

Elena Federova (Morena Baccarin) međunarodna je prodavačica oružja i kriminalni mastermind koju su nedavno vlasti uhvatile, ali ona i u zatočeništvu uspijeva organizirati nekoliko koordiniranih pljački banaka. Na drugoj strani je Val Turner (Ryan Michelle Bathe) koja ne odstupa od svojih principa i jedna je od nemilosrdnih FBI agentica koja se neće zaustaviti ni pred čim da spriječi Elenin ambiciozni plan. Njih dvije su na suprotnim stranama zakona, ali Elena će nagovijestiti Val da će uskoro postati partnerice.

U ostalim ulogama su Costa Ronin kao Elenina ljubav života i partner u zločinu Sergey Vodianov, Noah Bean kao pomoćnik FBI direktora u Chicagu Jonathan Doak koji nadzire agenticu Turner, Kamal Bolden, Jordan Johnson-Hinds i Mark D. Espinoza. Showrunner serije je Nick Wootton (Škorpion) koji je i izvršni producent uz veterana franšize Brzi i žestoki Justina Lina, redatelja pilot epizode.

The Endgame na NBC-u će imati premijeru 21. veljače ove godine, a ima ukupno devet epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala